D. Marek 81.
1:2
(0:0)
55. J. Křehlík
63. L. Zeman (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 11:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice porazily Újezd a na jaře jsou stále 100%


Branky


81. D. Marek - 55. J. Křehlík , 63. L. Zeman (vl.)
17

Křimice první dva zápasy na jaře zvládly vítězně. Újezd sice vyhrál první zápas s Horšovským Týnem, před týdnem ale padl v Mochtíně. V 18. kole narazily tyto dva týmy na sebe. Křimice, ač to při pohledu na výsledek nevypadá, nedaly Újezdu šanci a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty chtěly hrát fotbal hlavně Křimice. Domácí hráli spíše odzadu, ze zabezpečené obrany a chtěli hrozit spíše z brejků prostřednictvím Lukáše Čížka. Hosté chtěli hrozit hlavně po stranách, houževnatá obrana domácích ale všechny útočné výpady mazaly. Hrálo se spíše na jednu bránu. Jedinou šanci domácích měl Čížek, jinak to byly Křimice, které sahaly po prvním gólu. To se nepovedlo ani těsně před koncem prvního poločasu. Szedmák poslal dlouhý balón na Sýkoru, který šikovně přeloboval brankáře Hlůžka. Bohužel pro něj netrefil bránu. Minutu na to sklepával Sýkora pro Dytrta. Ani ten ale neměl seřízená mířidla.

 

Druhý poločas se hrál opět na jednu branku. Zanedlouho se už ale hosté radovali. Václav Sýkora nacentroval od rohového praporku. Gólman dobře míč vyrazil, k jeho smůle ale přímo k Jakubu Křehlíkovi, který vstřelil druhý gól ve třech zápasech za Křimice. Velmi komickou situaci pak nabídla šance hsotů, kteří měli během několika sekund hned pět příležitostí k dopravení míče do sítě. Dvakrát se zaskvěl gólman Hlůžek, jednou trefili hosté břevno a dvakrát blokujícího obránce.

 

O chvíli později poslal střílený centr před bránu Václav Sýkora. Domácí Ladislav Zeman si míč k jeho smůle srazil do brány a Křimice v Tachově vedly 2:0. Po druhém gólu přestaly Křimice hrát a Újezd přebral iniciativu. Na víc než gól na 1:2 z kopačky Dalibora Marka se nezmohly, a Křimice tak berou další 3 body.



Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Soupeř hrál v hustém hlubokém bloku, spoléhal na brejkové a standardní situace. My jsme se hlavně v prvním poločase hůř dostávali k ohrožení branky. I tak jsme si ale dokázali nějaké šance vytvořit, dvě obrovské se nám ke konci poločasu nepodařilo proměnit. Poločas tak skončil 0:0. Prvních 20 minut druhého poločasu jsme soupeře přikovali k jeho vápnu a bylo jen otázkou času, kdy tam něco spadne. Pomohli jsme si opět rohovým kopem kdy skóroval na 0:1 Kuba Křehlík a po pěkné akci Vaška Sýkory si domácí hráč srazil míč do vlastní branky na 0:2. Bohužel jsme se po té nepochopitelně uspokojili, začali vymýšlet na hřišti zvláštní věci a přestali hrát. Zápas byl tak ke konci zbytečně nervózní a domácí z toho vytěžili snížení na 1:2. Těší nás získané 3 body. Netěší nás však 2 věci, první kolik šancí jsme s Újezdem zahodili. A druhá, jak se dokážeme uspokojit za stavu 0:2. Obě věci musíme zlepšit. Zbytečně si pak zápasy naší vinou komplikujeme.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - M. Dvořák [-] - R. Skopový [-] , P. Földeši [-] , L. Zeman [-] (70. D. Marek [-] ) , L. Čížek [-] , L. Pernglan [-] (68. D. Čoka [-] ) , V. Pešek [-] (78. L. Gitta [-] ) , P. Hána [-] , J. Synek [-] , T. Janků [-] (78. D. Štrobl [-] )

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - T. Čechura [-] , D. Matějka [-] (46. J. Vonášek [-] ) , L. Čejka [-] , V. Sýkora [-] , J. Dytrt [-] (64. V. Kuneš [-] ) , J. Křehlík [-] , P. Grambal [-] , J. Šváb [-] , L. Koutek [-] (72. P. Havlíček [-] ) , J. Szedmák [-] (89. J. Zapoměl [-] )

ŽK: 85. P. Földeši - 84. P. Grambal .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SLADKÝ Stanislav, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

Újezd bude chtít odčinit prohru z minulého kola, Křimice ale stoupají tabulkou výš a výš a mají kvalitu. Tipuji remízu 2:2.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů