K. Křížek 53.
J. Voráč 95. (p.)
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice podruhé za sebou přišly o vítězství v samotném závěru


Branky


53. K. Křížek , 95. J. Voráč (p.) - 7. J. Lavička , 56. M. Pánek
17

Souboj týmů nacházejících se na opačných pólech tabulky se odehrál v Lubech. Zatím co domácí sice v prvním kole vyhráli nad Mochtínem, v tom dalším podlehly Křimicím. Křimice si vyšláply i na Kralovice, které z Bolevce dovezli v minulém kole bod. Po hektickém závěru se body dělily i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Sokol se brzy dostal zásluhou přesné trefy kralovického střelce Jana Lavičky do jednobrankového vedení. Hosté byli v prvním poločase lepší a měli více šancí, na brzkou branku ze sedmé minuty už ale žádný z týmů v prvním poločase navázat nedokázal, a tak šli do kabin v lepší náladě hosté.

 

Úsměv na tváři jim ale podobně rychle jako tomu bylo v poločase prvním zkazil domácí Karel Křížek, který v 53. minutě srovnal. Kralovice si ale takřka okamžitě vzaly hubený náskok zpět a zásluhou Martina Pánka v Lubech znovu vedly. Když už to vypadalo na první jarní výhru pro půlmistra, odpískal sudí Přibyl domácím pokutový kop. Pevné nervy prokázal v důležitém okamžiku střídající Jan Voráč, který v 95. minutě srovnal a bylo jasné, že Kralovice budou vážit dalekou cestu domů pouze s bodem.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: V prvním poločase jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, ze kterých jsme dokázali pouze jednou rozvlnit síť. Celkově jsme soupeře přehrávali. Ve druhém poločase se hra více vyrovnala. Opět nám ale i ze slibných příležitostí nebylo přáno. V nastavení sudí nařídil z mého pohledu velice spornou penaltu a soupeř srovnal. Další hořká ztráta bodů. Teď se ale musíme oklepat a doma zvítězit.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , J. Matějka [-] , M. Pivoňka [-] (86. D. Beránek [-] ) , T. Blohmann [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , D. Vozka [-] , K. Křížek [-] (61. J. Voráč [-] ) , P. Čipera [-] , L. Marek [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Běláč [-] , L. Sládek [-] , O. Hurt [-] (69. P. Vrána [-] ) , M. Pánek [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] , P. Koča [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , O. Berbr [-]

ŽK: T. Kříž , 46. O. Berbr , 77. M. Řenč .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - RUBÁŠ Jakub, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Hosté si budou chtít odvést tři body, aby drželi krok s konkurencí na čele tabulky, s Luby to ale budou mít těžké, ale nakonec vyhrají. Tip: 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů