2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec i v devíti vyválčil bod, v nastavení ho trefil Šedivec


Branky


16

Oba týmy prožily minulý víkend úplně jiné zápasy. Zatím co hosté prohráli s Křimicemi a opustili první pozici, Bolevec vyhrál nad Košutkou a zaznamenal tak první výhru v probíhající sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec na svého soupeře vyrukoval s bojovným způsobem hry, který přijali také hráči Kralovic, takže příliš okulahodícího fotbalu neměli diváci na Prokopávce možnost vidět. Skóre se podařilo otevřít domácím hráčům, když se přesně trefil Michal Bublík. Ještě do poločasu ale srovnal Pavel Koča, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu 1:1.

 

Na třetí branku nemuseli diváci čekat ani čtvrt hodiny. Jen si asi mnozí přáli vidět míč ve druhé brance. V 57. minutě totiž dokonal otočku Martin Řenč a Kralovice vedly na Bolevci 2:1. A ještě když si domácí Michal Pelnář během čtyř minut dvakrát povídal s rozhodčím a viděl dvě žluté a zároveň červenou kartu, nevypadalo to s Bolevcem a jeho bodovým ziskem vůbec dobře. Olej do ohně ještě nalila červená karta domácího brankáře Lukáše Tolknera, který svůj výlet mimo pokutové území ukončil až brankářským zákrokem, za který viděl také červenou kartu. I v 9 hráčích ale Bolevec nakonec dokázal srovnat když v samotném závěru nastavení srovnal Jakub Šedivec.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice
Jan Purkar, trenér: “K hodnocení zápasu by se dalo říct, že úrovní to byla pověstná "pralesní" liga. Soupeř od úvodních minut jasně ukázal jaký způsobem chce hrát. Pomocí tvrdých zákroku a kouskovaní hry eliminovat snahu našeho týmu o kombinační hru. Náš tým se bohužel tomuto stylu plně přizpůsobil, čehož výsledek bylo to, že utkání nenabídlo ani malé náznaky fotbalovosti. Nebyli jsme schopni se prosadit proti důrazně bránícímu soupeři. I přes špatně se vyvíjející utkání a naší malou kvalitu ve hře, jsme měli možnost jít do dvoubrankového vedení, které si myslím, že by bylo rozhodující. Toho jsme nevyužili a i ačkoliv jsme hráli již proti 9, tak jsme na konci utkání naopak inkasovali druhý gól. Bohužel si myslím, že tomuto utkání poznamenanému velkým množstvím přerušení nakonec vzhledem k předvedené hře obou týmů konečný výsledek 2:2 odpovídá.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - M. Pelnář [-] , J. Šedivec [-] , J. Šplíchal [-] , J. Jaroš [-] , D. Paškan [-] (63. L. Liška [-] ) , K. Dejmek [-] , D. Humpál [-] , J. Hibler [-] (46. M. Konopík [-] ) , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - O. Berbr [-] , O. Hurt [-] , M. Pánek [-] (82. D. Běláč [-] ) , J. Vlk [-] , D. Sládek [-] (46. P. Gažák [-] ) , P. Koča [-] , M. Kůsa [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , J. Lavička [-]

ŽK: 41. D. Paškan , 58. J. Fryček , 58. M. Pelnář , 74. M. Bublík . ČK: 61. M. Pelnář , 81. L. Tolkner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - LIŠKUTÍN Antonín, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra hostů

Bolevec se snaží zachránit podzimní část, ale Kralovice 2x za sebou neprohrají a odvezou si všechny body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů