2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola vyzrála Keramika na Sušici


Branky


42. J. Hrdlička (p.) , 88. P. Šimána
17

Jeden ze šlágrů kola se odehrál v Přešticích, kde našly azyl Chlumčany. Ty přivítaly Sušici. A hrálo se o hodně! Sušice byli první se ziskem 29 bodů, Chlumčany o 3 body méně. V případě výhry by se tak Keramika na svého nedělního soupeře bodově dotáhla a situace na čele by se zamotala ještě více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Při pohledu na tabulku si asi většina diváků myslela, že zápas dvou vysoko postavených týmů se bude nést ve znamení ofenzivního koncertu. Opak byl ale pravdou. Na přeštické umělce to v prvním poločase vypadalo spíše jako na bojovém poli, než na hřišti. Šancí bylo pramálo, ale přeci jen se na konci poločasu diváci gólu dočkali. Při brejkové situaci Chlumčan se dostal jeden z domácích útočníku do kontaktu s brankářem Sušice a byla z toho penalta. Nabídnutou šancí nepohrdl Jiří Hrdlička a Chlumčany po prvním poločase vedly 1:0.

 

 

 

Ve druhém poločase Sušice na svého soupeře vlétla. S počátečním tlakem přibývalo také šancí ke srovnání. Největší z nich měl Míčka, který brankáře Lösche sice překonal, střela se ale zastavila na brankové konstrukci. Žádnou jinou šanci hosté nevyužili, a když přidal v 90. minutě pojistku Pavel Šimána, mohli se hráči Chlumčan radovat ze zsiku tří bodů a výhry nad silnou Sušicí. Za zmínku také stojí červená karta, kterou viděl již za stavu 2:0 po dvou žlutých kartách hostující Jaromír Králík.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: První venkovní utkání v jarní sezóně jsme odehráli v Chlumčanech, které za námi zaostávali pouze o tři body. Z tohoto důvodu pro nás bylo velmi důležité zvítězit. Hrálo se na vynikajícím novém hřišti s umělým povrchem, které je však užších rozměrů. To pro nás byla nevýhoda neboť nás soupeř v tomto malém prostoru fyzicky ubojoval a nenechal nám větší prostor pro kombinaci. První půlka utkání byla spíše boj než fotbal kde nebyl prostor pro kvalitní kombinaci a brankových příležitostí nebylo mnoho. Většina z nich vznikla po chybách, ale žádná z nich nebyla stoprocentní. Ke konci poločasu se soupeř dostal do brejkové situace kdy domácí útočník dobýhal míč a dle hlavního rozhodčího došlo ke kontaktu s naším golmanem a byl proti nám nařízen pokutový kop, který s přehledem proměnil domácí hráč. Za stavu 1:0 jsme odešli do kabin kde jsme se museli trochu lépe nahecovat na druhý poločas kdy jsem chtěl po hráčích větší agresivitu a větší touhu po vítězství. To si kluci vzali k srdci a soupeře jsme doslova přikovali k jejich šestnáctce a v tomto tlaku velice přibývalo brankových příležitostí ale štěstí nám nepřálo. V několika z nich nám chyběla přesnost nebo nás zablokoval někdo z domácích hráčů. Největší šanci si vytvořil v 60 minutě Oja Míčka když tváří v tvář brankáři jeho střelu zastavila konstrukce branky domácích. Domnívám se že kdyby to skončilo gólem tak bychom určitě zvítězili. V probíhajícím čase už to byla z naší strany křeč a v závěru opět po sporné situaci domácí vstřelili druhou branku. Závěr utkání byl trochu hektický z čehož pramenilo vyloučení našeho hráče. Tento zápas byl pro nás ponaučením do dalších utkání,které budou neméně důležité. Příští neděli přivítáme hosty z Horšovského Týna kdy jim budeme chtít oplatit ztrátu bodů a za podpory domácích fanoušků chceme zvítězit.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - J. Havlík [-] (56. P. Dostálík [-] ) , D. Štolle [-] , P. Šimána [-] , J. Potočník [-] (90. M. Multrus [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , M. Němeček [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - T. Klíma [-] , A. Vystrčil [-] (76. T. Marek [-] ) , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-] (68. J. Kysilka [-] ) , L. Hájek [-] , O. Míčka [-] , J. Skála [-] , J. Králík [-] , J. Štěch [-]

ŽK: 16. P. Lösch , 54. D. Štolle , 81. J. Havlík - 42. F. Míček , 76. J. Králík , 79. T. Marek , 91. P. Hubáček , 93. J. Kysilka . ČK: 91. J. Králík .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: PAUR Roman - BOGDAN Gabriel, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: remíza

Oba týmy hrají rychlý a pohledný fotbal. Očekávám vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů