0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 18:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mýto po devíti zápasech bez porážky poznalo přemožitele - mistrovský Tachov


Branky


22

Z horké půdy Mýta odvezl Tachov výhru 1:0. Je nutno ovšem sportovně přiznat, že domácí soupeři nic nedarovali zadarmo a za snahu ve druhé půli si remízu zasloužili. Jak utkání viděl Jan Vydra, vedoucí mužstva FK Tachov, se můžete dočíst níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sezóna se dohrává, někteří doléčují zranění, a tak nám z nejrůznějších důvodů chybělo šest hráčů, kteří by jinak hráli v základu. Přesto jsme začali dobře, Vejvodovu hlavičku po rohu zblokovala obrana. Ve 4. minutě Hudec skvěle vysunul Kořínka, ten pláchnul všem, ale sám před Vildem pouze trefil jeho ruku. O dvě minuty později opět průnikovka mezi obránce, tentokrát od Lanfranchiho, Nieves se nebál střetu s brankářem a jeho špičkou posunutý míč zapadl k tyči – 0:1. Úvod patřil nám a po souhře Hudce s Kořínkem jsme mohli vést o dvě branky, ale druhý jmenovaný opět z blízkosti ztroskotal na Vildovi. Domácí, povzbuzeni Vildovými zákroky, které je udržely ve hře, se začali hrnout dopředu, ale Chvála mířil kuchlem nad a stejně se vedlo po dalším brejku Inemanovi. Největší šanci první půle mělo Mýto ve 27. minutě. Na míč za obranu si vyběhl Landrgott, míč však netrefil a Brožovu střelu mířící do prázdné branky ztečoval skvělým zákrokem na tyč Sloup! Poté se mohl dvakrát prosadit Mráz - nejprve vymotal obranu Kořínek a Mrzy mířil vedle, poté sám před Vildem nedokázal zužitkovat skvělou přihrávku od Lanfranchiho. V další tutovce minul po rohu a teči Viterny Alexa, který sám z malého vápna mířil těsně vedle.

 

Domácí o přestávce zmobilizovali všechny síly a od prvních okamžiků se tlačili dopředu. Ve 49. minutě po autu následoval závar ve vápně, který skončil hlavou vedle. Poté byli domácí blízko vyrovnání po rohovém kopu, kdy jeden z domácích borců trefil z malého vápna našeho obránce. V této fázi utkání jsme tahali za kratší konec, nedařilo se nám vepředu udržet míč a domácí využívali každé příležitosti vyrazit dopředu. Naštěstí jsme si dokázali poradit i s nebezpečnými standardkami. Jejich největší šance přišla paradoxně v okamžiku, kdy se zdálo, že hru vyrovnáváme. Mráz ztratil na půlce míč, Melka se řítil ze strany sám na branku, udělal kličku i Landrgottovi, ale pak trefil pouze boční síť. Měli jsme štěstí, před prázdnou brankou byli další dva hráči soupeře. Na druhé straně mířil po akci Kořínka se Sloupem hlavou mimo Lanfranchi, a protože závěrečný nápor Mýta jsme odrazili, odvážíme si opravdu vybojované vítězství.

 

Zdroj: FK Tachov, Jan Vydra



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Poslední moje domácí utkání na lavičce v Mýtě, jsem chtěl připravit kluky na zápas, kdy jsme schopní udělat dobrý výsledek a výkon za který se nebudeme stydět, a to se skoro povedlo. Tachov jsme chtěli překvapit a nechat si v Mýtě aspoň bod. Bohužel se nám to nepovedlo. Utkání rozhodlo prvních 15 minut, kdy jsme dostali branku a pak po zbytek utkání naše neproměněné šance, které jsme si dokázali vytvořit a neproměnit. Pokud si vytvoříme 5 příležitostí ke vstřelení branky a dvakrát nedáme míč do prázdné brány, nemůžeme pomýšlet na zázrak. Tachov je neskutečně silný a každá gólová šance, se musí využít. Možná, že jsme byli překvapený z toho, že právě proti mistrovi Krajského přeboru jsme měli tolik šancí, které jsme nedokázali proměnit v branku. I přesto, že Tachov ukončil naší mini sérii a prohráli jsme 1:0, tak musím pochválit hráče za výkon, kterým jsme se prezentovali před našim domácím publikem. Jsem hrdý na tým. Není lehké hrát se 14 lidmi celou sezónu, a ještě dotovat každý víkend hráče do B mužstva. Už si přejeme všichni konec sezóny!

FK Tachov
Pavel Opava, asistent trenéra: Úvod zápasu nám vyšel nejlépe jak mohl, kdy Dejvis vstřelil branku po nádherné přihrávce Pepeho. Měli jsme i další šance, které jsme bohužel neproměnili. Druhou půli byli domácí lepším týmem a dostávali nás pod tlak po standardních situacích. My jsme vůbec neudrželi balón. O to je ale vybojované vítězství cennější. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Sloupíka který zahrál výborné utkání.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] , M. Ineman [-] (79. J. Lenk [-] ) , P. Štych [-] (69. M. Smíšek [-] ) , M. Lávička [-] (89. J. Dvořák [-] ) , R. Chvála [-] (89. F. Sůva [-] ) , M. Brož [-] , R. Lang [-] , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Melka [-]

FK Tachov
P. Landrgott [-] - T. Vejvoda [-] , G. Nieves [-] (61. J. Fišer [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Viterna [-] , V. Mráz [-] , Z. Sloup [-] , A. Alexa [-] (76. J. Šroub [-] ) , D. Bulaiev [-] (58. J. Horváth [-] )

ŽK: 22. R. Lang , 37. M. Ineman - 32. G. Nieves , 51. L. Hudec , 84. V. Mráz .
Hráči zápasu: Z. Sloup .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRIPNER Karel - BOGDAN Gabriel, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Mýto je na vlně a určitě bude chtít neohroženého hegemona letošního ročníku obrat o nějaký ten bod. Tachov naopak zcela jistě bude chtít dokončit sezony bez porážky a myslím si že v otevřeném utkání v Mýtě zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů