Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po krátké době opět souboj těchto celků a opět pro Tachov


20

Tachov se s Vejprnicemi potkal před nedávnem v rámci krajského poháru a na stadionu v Pobřežní ulici nechali slávisté velmi dobrý dojem. Tentokrát se hrálo na půdě Vejprnic a domácí jistě chtěli využít svého prostředí k potrápení lídra tabulky. I se tak dělo, ovšem bez štěstí v koncovce, které nakonec znamenalo, že Tachov vyhrál výraznějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Shodli jsme se po zápase s trenérem hostů, že by tomu zápasu více slušela remíza. Když to ale řeknu teď po výsledku 1:4, tak budu asi za blázna, když si lidi přečtou výsledek. To si budou myslet, že nás převálcovali stejně jako všechny. Ale já si myslím, že to tak je. Byl to náš klasický zápas s Tachovem, kdy my jdeme 3x sami na bránu a ani jednou bohužel góla nedáme... Jinak, vedli jsme jedna nula, hosté do půlky srovnali a je pravdou, že v první půli mohli přidat ještě další dva góly. Své šance neproměnili a jak říkám, my jsme šli ve druhé půli třikrát sami na bránu a góla jsme nedali. Pak nám tam spadne takový smolný gól po rohu, a pak v závěru další dva góly, kdy poslední se závěrečným hvizdem, který byl po takových laciných chybách a ztrátách. Ten už neberu, ten nic neřešil, ale pak ten výsledek jen vypadá jinak, než jaký byl průběh zápasu. Hosté to pěkně pojmenovali, že jsme umřeli na krásu. Špatný fotbal to nebyl, divákům se asi i líbil. Tachov na nás po vzájemném zápase byl asi více připraven, věděl co od nás očekávat, ale i přesto jsme své šance měli, bohužel neproměnili. Bylo to vážně jen o našich šancích i v tom, že nám chyběl nějaký klasický zabiják. Nebyl ani Adam Heller. Jinak musím říct, že tachovští fotbalisté mají svou kvalitu, tu soutěž vyhráli zaslouženě a náš zápas vlastně rozhodli Hudy a Pepe. To jsou takové individuality, které má málokdo v této soutěži a v zápasech, které se mnohdy zdají být 50:50, tak právě tito hráči to dokáží rozhodnout.




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] , J. Pospíšil [-] (67. D. Vodrážka [-] ) , J. Milota [-] (46. L. Sobolík [-] ) , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] (87. L. Tarantík [-] ) , M. Majerčík [-] (81. T. Ivankiv [-] ) , L. Rada [-] , M. Kouřil [-]

FK Tachov
M. Langr [-] - T. Vejvoda [-] , G. Nieves [-] (46. J. Fišer [-] ) , L. Hudec [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , V. Mráz [-] (78. P. Landrgott [-] ) , Z. Sloup [-] , A. Alexa [-] (64. Š. Kapolka [-] ) , D. Bulaiev [-]

ŽK: 62. D. Bulaiev , 72. G. Lanfranchi , 81. J. Fišer , 83. L. Hudec .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - PETRŽELKA František, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů