3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov doma obstál. Nepomučtí alespoň dobře vypadali


Branky


12. M. Lopata , 47. P. Kučera , 75. A. Cirok
20

Hostům už o nic nešlo a k zápasu tak přistoupili. Chotíkov ale ještě hraje o kýženou druhou příčku na dálku s Petřínem a tři body tedy vybojovat chtěl. Body tedy nakonec šly za tím týmem, který více chtěl...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve dvanácté minutě Chotíkov udeřil poprvé, když po trase Kučera - Kuhajda obdržel mezi obránci míč Miroslav Lopata a s nabídnutou příležitostí si poradil na jedničku. O chvilku později mohl nejlepší střelech Chotíkova přidat druhou branku, do úniku jej vyslala Kučera, ale tentokrát svůj samostatný nájezd neproměnil. Ve 27. se radovali hosté, ale postranní rozhodčí jim radost překazil, když zvedl praporek ve znamení ofsajdu, s čímž hosté ale nesouhlasili, neboť byli názoru, že míč za obranu šel po hře domácího hráče. Domácí fotbalisté jinak byli po většinu poločasu na míči více a šancí taky měli několik. Na další branky si ale museli počkat.

 

A brzy po výměně stran to přišlo. Domácí se vydali do protiútoku, po pravé straně pláchl přes tři hráče rychlonohý Cirok, nabídl míč Petru Kučerovi, který brankáře položil a uklidil míč do prázdné brány. A rychlonohý Ardian Cirok se dokázal běžecky prosadit i na druhé straně hřiště. Poté, co nepomučtí nedokázali zakončit mu Kučera nabídl možnost samostatného úniku, který nakonec klidnou plackou na zadní tyč proměnil. Zápas se pak víceméně v klidu dohrával, oba týmy věděly jak skončí.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: V nasazení podobný zápas jako před týdnem, je vidět, že už se blíží konec sezony.. V utkání jsme měli převahu v kombinaci i co se týče počtu šancí a určitě z nás bylo i více cítit, že ještě o něco v tabulce hrajeme.. Vedli jsme od začátku do konce, některé hráče se nám i povedlo pošetřit, někteří co hrají méně se naopak dostali na hřiště, takže můžeme být spokojeni ve všech směrech.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Chotíkov vyhrál zaslouženě. My jsme možná dali regulérní branku za stavu 1:0, ale to by asi ten zápas neovlivnilo. Myslím, že se chybně mával ofsajd, protože Chalupnému přihrával hráč Chotíkova. Půle tedy byla jedna nula. Ve druhé půli nás ale domácí rozebrali a Kučera dával do prázdné brány. Ten hrál velmi dobře a podle mě to byl jejich nejlepší hráč. Hrál dobře a Chotíkovu dělal hru. Z naší strany tedy výkon skončil možná nástupem na hřiště, přičemž minulý týden se o to rvali jak blázni a teď jsme jeli asi jen na výlet. Ono je fakt, že když se podíváme na tabulku, tak nám už o nic nejde a někteří k tomu tak i přistoupili. Počítat všichni umí. Našim klukům asi stačilo, že se oblékli do dresů a dobře vypadali (směje se). Jinak musím ještě dodat, že bylo perfektně připravené hřiště a co jsem se doslechl od kamaráda, který bydlí v Chotíkově a pochází z Nepomuku, tak stejně to bylo připravené i proti Tachovu.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - A. Cirok [-] , J. Sluka [-] (46. R. Vomáčka [-] ) , L. Kuhajda [-] , M. Prais [-] , J. Vlk [-] , K. Rozboud [-] , M. Lopata [-] (63. J. Benedikt [-] ) , P. Kučera [-] (86. Š. Kolesa [-] ) , K. Klepal [-] , B. Buchta [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (81. J. Kohout [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , J. Vosyka [-] (61. L. Sládek [-] ) , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] (81. D. Jára [-] ) , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

ŽK: 43. J. Vlk , 61. L. Kuhajda - 43. J. Nový , 76. J. Kozák .
Hráči zápasu: P. Kučera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlajs Jakub - HAVRÁNEK Martin, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích