I. Varga 58.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový král krajského přeboru opět jen za bod, tentokrát s Vejprnicemi


Branky


58. I. Varga - 16. A. Heller
20

Vejprnice naposledy v Nýrsku vysoko prohrály a tentokrát jistě chtěli hráči Slavie jiný výsledek. Od začátku bylo zřejmé, že se nebude vyvíjet fotbal právě dřívějším směrem, ale právě hosté byli v zápase aktivnější. Zápas ale nedotáhli do vítězného konce, remízový král Nýrsko opět urval bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se po čtvrt hodině hry dostali do vedení díky brance Adama Hellera, ale i přes následnou aktivitu na hřišti nedokázali své vedení do přestávky navýšit. Na obou stranách byly nějaké šance, ale až po výměně stran se z jedné z nich prosadil domácí Imrich Varga, který rozjásal domácí kotel. Hosté následně mohli několikrát vedení opět překlopit na svou stranu, ale buď domácí obrana nebo smůla stála proti Vejprnicím, které nekonec odjely pouze s bodem.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Pro oko diváka hezký fotbal, hodně šancí a hezké kombinace. Vejprnice mají dobrý tým a měly trochu více ze hry. Plichta si myslím, že je férová.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Před zápasem by jim bod brali, ale po něm jsme malinko zklamaní. I když jsme nebyli výrazně lepším týmem, myslím si, že ke třem bodům jsme měli výrazně blíže než domácí. V zakončení nám chybělo ale trošku štěstí a také větší důraz. Na druhou stranu, v Nýrsku jsme naposledy vysoko prohráli, celkově se nám tady moc nedaří, takže tentokrát asi nakonec musíme být s bodem spokojení.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - J. Pavlík [-] , M. Brož [-] , A. Antonovics [-] , V. Bořánek [-] (89. J. Taušek [-] ) , D. Vávra [-] (83. R. Dvořák [-] ) , I. Varga [-] , Š. Švec [-] , P. Výtisk [-] (46. T. Rubáš [-] ) , Š. Švec [-] , K. Kalivoda ml. [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] (79. L. Sobolík [-] ) , J. Milota [-] , A. Heller [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-]

ŽK: 43. P. Výtisk , 67. K. Kalivoda ml. - 37. L. Rada , 49. D. Křemenák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - KRŮS František, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích