2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Vejprnice mají čtvrtou výhru v řadě


Branky


53. L. Rada , 63. D. Svoboda
25

Poslední domácí prohru s Radnicemi před měsícem dal trenérům Vejprnic do hlavy majáček, že něco je třeba změnit. Hned záhy se povedlo čtvrtfinále Poháru a od té doby jsou Vejprnice na vítězné vlně. Potvrdily to i s nevyzpytatelným Rapidem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil domácím. Tři rohy, dva auty a zakončení z dálky Křemeňáka během úvodních čtyř minut jsou toho důkazem. V desáté minutě dal o sobě vědět i Rapid. Černický uvolnil přihrávkou za obranu Kleknera, jeho přihrávku před branku ale srazil na roh Rada. Z toho pak po rozehrání na vápno střílel Ježek, jehož střela se odrazila k Šimonovi Fikrlemu, který brankáře z úhlu nepropálil. Z následného rohu ještě pěkně z první střílel nad bránu Jílek. Příštích patnáct minut se čekalo na další zakončení. To obstaral domácí Kouřil hlavou po standardní situaci z hloubi pole.

 

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Přímý kop domácích z hranice vápna skončil ještě nad. Po následujících standardních situacích už byli hosté potrestáni. V 53. minutě se na zadní tyči přes Řezníčka prosadil Dvořák. Jeho hlavičku vyrazil Liška mezi hostující dva hráče k Radovi, který už neměl nějak těžkou práci. Druhá inkasovaná branka jako by vystihovala sobotní trápení Rapidu. Dlouhý výkop brankáře Vejprnic po standardce hostů směřoval k Liškovi. Míč mu ale po špatné komunikaci kousek před ním přistrčil Bezukh. Liška se tak dostal do souboje s Hellerem, jehož střelu ještě zblokoval, ale jen do kroku dobíhajícímu Svobodovi. Tomu stačilo jen trefit prázdnou svatyni. Na nastalou situaci už hosté dokázali reagovat jen šancí Křena z úrovně penalty, ke kterému se dostal míč po volném přímém kopu z jejich poloviny a sklepnutí od Agapkina, v dobré šanci ale neuspěl. V závěru ještě obdržel zbytečnou červenou kartu Kořenek za zhodnocení jednoho z odpískaných faulů.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Věděli jsme, že s Rapidem nemáme dobrou bilanci a jinak poslední výsledky nás varovaly, abychom nic nepodcenili. Rapid má šikovné, mladé, rychlé hráče, ten tým může mít budoucnost. My jsme k tomu přistoupili zodpovědně. Hosté v první půli častěji drželi míč, ale my jsme je do žádné šance nepustili. Sami jsme měli spoustu standardních situací, ze kterých jsme bohužel nic nevytěžili. Až ve druhé půli se po jedné z nich k odraženému míči dostal Libor Rada a poslal nás do vedení. Chvíli na to po dobrém napadání Adama Hellera přidal druhý gól Dan Svoboda. I nadále jsme soupeři nedovolili se prosadit, a tak jsme si připsali 3 body. Bylo to již 4. vítězství v řadě a musím dát za pravdu Milanovi Dejmkovi, který říká: "Je to o hlavě." Protože sebevědomí některých hráčů obrovsky stouplo a na hřišti si dovolí víc, než před měsícem a přináší nám to body.




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] , J. Milota [-] (61. T. Kotva [-] ) , A. Heller [-] (86. L. Tarantík [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] (77. J. Pospíšil [-] ) , M. Majerčík [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Řezníček [-] (77. M. Čupalka [-] ) , Š. Fikrle [-] (57. J. Půlpan [-] ) , Š. Fikrle [-] (46. T. Křen [-] ) , M. Černický [-] , M. Bezukh [-] , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] (64. V. Agapkin [-] ) , R. Klekner [-] (64. J. Kadlec [-] ) , P. Jílek [-]

ŽK: 61. L. Rada , 79. M. Kouřil - 30. P. Řezníček . ČK: 84. D. Kořenek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - SIROVÝ Václav, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jsme na zápas dobře naladěni. Věřím, že ve Vejprnicích vyhrajeme 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích