4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšovu se rozstřílel zkušený Šperl. Zářil hattrickem


Branky


19. V. Šperl (p.) , 32. T. Michálek , 45. V. Šperl , 90. V. Šperl - 36. K. Fürbacher (p.) , 48. M. Milrád
25

Holýšov doma urval všechny tři body, a to díky zkušenému Vencovi Šperlovi, který vstřelil hattrick. Černická kometa posledních zápasů v podobě Šebka dnes zůstala bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše začalo až v 19. minutě, kdy se domácí dostali k dosti laciné penaltě, po drobném a možná v jiném prostoru na hřišti přehlédnutelném faulu od černického Führbachera. Tu proměnil s přehledem Václav Šperl a Holýšov se dostal do jednobrankového vedení. Podruhé se domácí radovali v minutě 31. Po přímém volném kopu z pravé strany se míč snášel rychle do malého vápna, Gottwald zamrzl na čáře a před ním doklepával míč do sítě Tomáš Michálek.

 

Hosté se i tak dostali do šancí a po jedné zidanovce od Šebka se černický útočník dral ze strany k malému vápnu, kde byl skřípnut a sudí ukázal na bílý puntík. Stejně jako v prvním případě na straně druhé, i zde přibylo protestů, které však nic neřešily. Penaltu následně po anglicku proměnil Karel Führbacher. A když už se zdálo, že se bude do šaten odcházet s jednobrankovým rozdílem, našel Černohorský v náběhu Vencu Šperla, který přelstil ofsajdovou past a poté i brankáře Gottwalda – 3:1.

 

Brzy po výměně stran to ale bylo opět o jednu branku. Po chybě na prostředku hřiště dostal míč před šestnáctkou Šebek, ten jej patičkou přiťukl Michalu Milrádovi a ten střelou k tyči vsítil svou první soutěžní branku v dresu Černic. Druhou mohl hned záhy přidat, ale po centru na přední tyč mířil vedle. Černice se snažily, vycítily šanci na srovnání, ale mnohdy skórování chyběla nepřesná finální nahrávka, která ve výsledku musí hosty mrzet. A jak víme, Holýšov hraje až do konce i směrem dopředu, což se vyplatilo Václavu Šperlovi, který v šestnáctce obdržel míč a věděl si s ním rady – 4:2. Na jeho branku už hosté navázat nedokázali.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Pro nás důležitý 3 body. Šli jsme si za nimi od začátku a jen jsme si to lehce komplikovali. Podržel nás dneska Venca Šperl, který hattrickem rozhodl. Dobrý zápas ale odehrál opět Tomáš Michálek a Adam Majer. Příští týden jedeme do Tlumačova a věřím, že to odmakáme stejně, jako dnes a přivezeme body domů.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Od nás dnes slabý výkon od začátku, kdy jsme mohli za deset minut dostat asi tak tři góly. Nedokázali jsme pohlídat klíčové hráče domácích a při hře dopředu nám chyběl nápad a pohyb. I přesto jsme se dokázali ještě v první půli vrátit do zápasu a dokonce vyrovnat. Bohužel podle nás regulérní gól nebyl uznán pro faul. A navrch si necháme dát další gól do šatny. Vstup do druhé půle super, hned jsme dali kontaktní branku a začali tlačit. Ovšem vyrovnat jsme nedokázali a v závěru po další laciné chybě darovali domácím pojistku. Doma proti Nepomuku musíme takový výkon odčinit.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - L. Hess [-] (65. R. Kraus [-] ) , J. Kadar [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] (92. O. Salák [-] ) , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , L. Prokop [-] , A. Majer [-] (77. Y. Levchenko [-] ) , D. Zavadil [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - V. Kotěšovec [-] (80. J. Miletínský [-] ) , K. Fürbacher [-] , M. Milrád [-] , L. Zoubek [-] - K. Zeliński [-] (46. D. Oncea [-] ) , J. Petr [-] , J. Müller [-] , A. Luzhetskyi [-] (74. M. Chvojka [-] ) - J. Peterka [-] (74. P. Toman [-] ) , J. Šebek [-]

ŽK: 38. T. Vítek - 36. K. Fürbacher .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - ŘÍHA Zdeněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: výhra hostů

Kdybych mohl tipovat na góly, zkusil bych v tomhle zápase klidně linku 5 a víc. Černice mají zajímavé hráče do ofenzívy, kdežto Holýšov na tom taky není špatně při vstřílení branek na domácí půdě. Můj tip jde na hostující Černice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích