3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku z prvního poločasu utnul ve druhém Lopata


Branky


24

Chotíkov byl jediným týmem krajského přeboru, který na jaře ještě neinkasoval. A to chtěli radničtí změnit, což se jim podařilo hned dvakrát, ale nakonec to na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal a odehrával se po celou dobu v předpokládané podobě. Chotíkov se kombinacemi snažil dostávat do radnického bloku, což se úvodních 20 minut vůbec nedařilo a hosté kontrovali z protiútoků. Ale ani jeden ze tří nadějných nevyužili ke skórování. 

 

Ve třetí desetiminutovce se ale diváci bavili nejvíce. Nejprve se Kučerovi povedl centr z pravé strany na který se nejprve marně natahoval Klepal, aby míč nakonec kolenem dopravil do sítě Lopata. Na druhé straně ale brzy došlo ke srovnání, když se také z pravé strany dostal míč k Poláškovi a ten se nemýlil. Stejný hráč pak po akci z druhé strany otočkou s míčem vyřadil domácího obránce ze hry a pálil na přední tyč. Vedení Radnicím nevydrželo dlouho, jelikož se opět přes pravou stranu dostali k centru domácí a  nepokrytý Vild si se střelou poradil. Polášek na druhé straně mohl o chvíli později završit hattrick, ale proti byl gólman Šampalík. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Ve druhém dějství domácí zapnuli vyšší obrátky a častěji se dostávali na dostřel brány, ovšem chtěli dotlačit míč snad až do prázdné, což je mnohdy vyřadilo ze šance. Na druhé straně mohl poslat do vedení hosty hlavičkující Huttr, ale před téměř prázdnou branou mířil nad. Ani střídající Svoboda se při nájezdu na Šampalíka neprosadil a tak přišly šance opět pro domácí.

 

V 78. minutě se po nedůrazu obrany dostali domácí opět před pravou stranu do vápna, kde nalezli Lopatu a ten střelou mezi nohy brankáře poslal Chotíkov do vedení. Domácím to nestačilo a po jedné obranné situaci Radnic se dožadovali penalty. Sudí ale souboj o míč vyhodnotil jako dovolený. Lopata pak měl na hlavě pojistku, ale trefil pouze tyč, stejně jako před ním po rohu vysoký Denk. Hosté vrhli v posledních minutách vše do útoku a rovněž sahali po penaltě. Do vápna se dostal za obránce Polášek, míč zasekl a následně marně zvedal nohu ze země, když byl zaháknut obráncem. Ale ani zde se i přes motlitby na kolenou před rozhodčím penalta nepískala. Zápas tedy nakonec rozhodla jediná branka ve druhém poločase a tři body zůstaly v Chotíkově.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Věděli jsme, že na nás Radnice budou velmi dobře připravené, jejich způsob hry nás tolik nepřekvapil, ale co překvapilo mě byl náš v defenzivě chaotický a v poli otřesný bezkrevný výkon v prvním poločase. Naštěstí jsme uhájili remízový poločasový stav a kluci přežili i můj výživný přestávkový fén. Ve druhé půlce jsme přecházeli posty, přidali na důrazu, celkově i aktivitě a byli jsme odměněni vítězným gólem. K tomu jsme nastřelili ještě tyčku a břevno. Radnice byly také nebezpečné, hlavně z brejkových situací si vytvořily několik šancí a zápas byl otevřený až do konce. Byl to spíš remízový zápas, ale štěstí se tentokrát přiklonilo na naší stranu..

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Proti Chotíkovu jsme odvedli asi maximum, čehož jsme v současné době schopni. Ano, kluci udělali v utkání několik chyb, ale také se až do 90. minuty odvážně prali o zisk bodu, který nebyl tentokrát daleko. Utkání rozhodla větší střelecká efektivita domácích fotbalistů. Body nemáme, ale nemusíme se za nic stydět.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - T. Denk [-] , J. Vild [-] (80. J. Vlk [-] ) , J. Sluka [-] (73. J. Huml [-] ) , K. Klepal [-] , B. Buchta [-] , L. Kuhajda [-] , P. Kučera [-] (91. A. Cirok [-] ) , M. Lopata [-] , K. Rozboud [-] (91. J. Benedikt [-] ) , D. Míka [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] (71. J. Esterka [-] ) , P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] , D. Krč [-] (71. M. Svoboda [-] ) - L. Brož [-] - Š. Huttr [-] (86. T. Kroc [-] ) , M. Habr [-] , F. Polášek [-] -

ŽK: 69. D. Bejdák , 90. K. Rozboud - 52. M. Krč , 63. F. Polášek , 65. D. Rýdl , 90. J. Volák .
Hráči zápasu: M. Lopata - F. Polášek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SIROVÝ Václav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: výhra domácích

Tým Chotíkova je jediný, který ještě neinkasoval v jarní části sezóny. Radnice tedy čeká těžký soupeř s pevnou obranou. Můj tip jde opět na stranu domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích