6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov si domácí jarní premiéru okořenil šesti góly


Branky


12. G. Nieves , 27. G. Nieves , 40. L. Hudec (p.) , 88. V. Mráz , 90. L. Hudec
24

Parádní podívanou připravili domácí borci svým fanouškům pro první domácí zápas. Po dobrém výkonu si poradili s hosty z TJ Start Tlumačov tenisovým výsledkem 6:0. Jak utkání viděl vedoucí mužstva domácích, Jan Vydra?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konečně skončila příprava a série mistrovských utkání na umělkách a hned od začátku bylo vidět, jak se naši na přírodní trávu těšili. Od začátku hýřili aktivitou a připravovali jeden útočný atak za druhým. Po přiťuknutí Habarta mířil nad Kořínek, stejně tak skončil přímák Hudce po faulu na Lanfranchiho. Po 11. minutách poprvé udeřilo – Alexův přetažený centr do vápna se dostal ke Kořínkovi, ten vymotal obránce, poslal přihrávku na Nievese a bylo to 1:0! Střelec branky byl na začátku další akce, kdy míč přes Hudce doputoval k Lanfranchimu, střela však mířila mimo tři tyče. Ve 26. minutě se ke slibné příležitosti dostali hosté, byl z toho roh, ale Landrgott byl na místě. Následoval brejk po ose Lanfranchi – Hudec – Kořínek – Nieves a vedli jsme o dvě branky!

 

Na našich chlapcích byla znát chuť, jakmile mohli, hrnuli se k brance soupeře. Po faulu na Lanfranchiho vyzkoušel gólmana hostů Hudec. Právě on vysunul ve 38. minutě Kořínka, ten se kličkou brankáři vyhnal z ideálního úhlu, a tak našel zpětnou přihrávkou Habarta. Ten byl při kličce sražen a jelikož to bylo v pokutovém území, následovala penalta. Té se ujal Hudec a bylo to 3:0. Kdo by si myslel, že se se třemi brankami spokojíme a poločas jen dohrajeme, byl na omylu. V hlavní roli byl opět Nieves, útočící na hattrick. Nejprve nedosáhl na přihrávku Kořínka, poté po centru Habarta mířil hlavou nad.

 

Jak jsme skončili, tak jsme začali – Hudec hledal Nievese, ten však nedoklouzal. Na dlouhou dobu to byla poslední povedená akce z naší strany, následovala čtvrthodinka útlumu. Hosté měli velkou příležitost v 57. minutě, ale Jansa míč netrefil. Veškeré šance hostů na případné zdramatizování zápasu pohřbil vznětlivý Hamor, který za několik nevybíravých zákroků dostal dvě žluté karty a byť nerad, musel předčasně pod sprchy. Naši fotbalisté se vrátili ke své nápadité hře a když se Kořínek rozhodl pro svůj přihrávkový hattrick, přidal Bulaiev čtvrtý gól.

 

Pak přišel hattrick brankový – Nievesovu radost však zhatil zvednutý praporek. Do hry se vřítili Mráz se Sloupem a oba v historii utkání zanechali stopu. Tři minuty před koncem převzal Mráz míč od Hudce, náznak doprava, přehození doleva, přeci jen klička doprava a parádní střela do šibenice – 5:0! V nastaveném čase pak vyvezl míč Sloup, zvládl dva tvrdé souboje, přihrál Hudcovi a ten parádní střelou ze strany uzavřel skóre na 6:0.  



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Chtěli jsme utkání rozhodnout hned v první půli, což se nám podařilo. Hráli jsme rychle, aktivně, dostávali jsme se do šancí a tři z nich proměnili. Úvod druhé půle to však nebylo ono, upadli jsme do průměru. Pak se náš výkon ale opět zvedl a přidali jsme další tři branky, takže se zápasem určitě panuje spokojenost. Musím pochválit kluky za přístup, jsem rád, že nic nepodcenili.




Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - G. Nieves [-] (70. V. Mráz [-] ) , P. Sláma [-] (71. Z. Sloup [-] ) , T. Vejvoda [-] , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , A. Alexa [-] , D. Bulaiev [-]

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - M. Wolf [-] , M. Džugan [-] , Z. Sobotník [-] (67. V. Kašpar [-] ) , F. Šinál [-] , K. Hamor [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , J. Pfeifer [-] (61. P. Koza [-] ) , D. Žák [-] , L. Svoboda [-]

ŽK: 49. G. Nieves , 52. A. Alexa - 4. F. Šinál , 28. D. Žák , 39. K. Hamor , 56. Z. Sobotník , 79. M. Schneider . ČK: 60. K. Hamor .
Hráči zápasu: G. Nieves , P. Kořínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - FILLINGER Miloš, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: výhra domácích

Po úvodních třech kolech na jaře, které jsme odehráli na venkovních hřištích na nás konečně čeká domácí prostředí. Věřím, že přijde i dost fanoušků, kteří nás poženou k výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích