4:1
(3:1)
32. M. Lang (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2023 18:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červenalo se na obě strany, Zruč proměnila jednu penaltu ze dvou a Petřín nasázel čtyři góly


Branky


6. D. Tříska , 22. M. Brandner , 24. D. Tříska , 92. J. Spiegel - 32. M. Lang (p.)
21

V pátečním podvečeru čekalo na hráče Zruče utkání na petřínské umělce, kde tedy na menším prostoru čelili domácím mladíkům rezervního týmu. Hodně důrazný, soubojový zápas dospěl k výraznému gólovému výsledku ve prospěch domácích a sudí se s kartami také nenudil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Musím kluky neskutečně pochválit. Při nekončících absencích jsme opět sáhli pro významnou pomoc do naší U17 (celkem 8 frajerů) a je až neuvěřitelné, jak to kluci zvládli. Opět jsme na naší umělce zvládli začátek zápasu a odměnou za skvělou hru byly již po 25 minutách 3 góly v hostující síti. Za stavu 1:0 nás chycenou penaltou výrazně podržel gólman Pejřimovský, což byl zpětně asi jeden ze zásadních momentů zápasu. Přesto, že se hostům podařilo z druhé penalty ještě do poločasu snížit, tak zápas jsme již dovedli kontrolovat a v poslední minutě ještě umocnit dalším gólem. Mrzutostí je červená karta pro Lukáše Maxu, ale asi ji s ohledem na dění na hřišti dokážu částečně pochopit. Někteří hostující hráči totiž opět neudrželi nervy a hlavní rozhodčí svou slabší pasáží prostě nedokázal udržet otěže zápasu v poklidu. Ještě bych dodal, že ta trénující mládež před zápasem, na kterou si stěžuje hostující trenér, byli nejspíš ti dorostenci, co jim pak napráskali na hřišti!

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Petřín nás vzal na umělku, což by nevadilo, ale když ještě půl hodiny před začátkem zápasu na ní trénuje jejich mládež, tak to je pro nás špatná příprava na mistrák. Na takové věci se vymlouvat nechci, ale takové věci se mi nelíbí. Petřín na nás jinak od začátku vlétnul a my mu nabídli jeden hloupý gól úplně zadarmo, když jsme si hráli na malém vápně, pořád něco vymýšleli a nevím co... Poté jsme měli možnost kopat penaltu, kterou Adam Král namířil do brankářových nohou a po 17 minutách bylo skoro po zápase, kdy to bylo už 3:0. Petřín byl důraznější, rychlejší, lepší. My potom tedy ještě z další penalty snížili, takže ten zápas byl docela i vyhrocený. O poločase jsem hráčům zopakoval, co jsem po nich chtěl před zápasem, aby hráli důrazněji a druhou půli jsme pak měli více ze hry, nějaké šance jsme nedali... Po hodině hry se to na hřišti trochu pokopalo, postrkalo, takže dva hráči šli ven. Následně se to trochu otevřelo no a těsně před koncem jsme dostali čtvrtého, to už bylo stejně rozhodnuto. Byl to rychlý, tvrdý zápas a přes to všechno se mi to stejně nelíbilo... Jsem zklamaný a možná sáhnu i některým hráčům do sestavy, aby si uvědomili, jak a co mají a nemají hrát. Tak to bohužel prostě je.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - F. Konvář [-] , M. Holmik [-] (46. A. Hubený [-] ) , M. Brandner [-] (62. J. Spiegel [-] ) , J. Tětek [-] , L. Maxa [-] , D. Tříska [-] (75. M. Kulhánek [-] ) , D. Heller [-] (46. E. Kasík [-] ) , M. Štefl [-] (46. J. Kaňák [-] ) , M. Trojovský [-] , J. Havelka [-]

TJ Zruč
J. Fořt [-] - P. Korous [-] , D. Sperl [-] , R. Kubeš [-] (86. J. Motyčák [-] ) , D. Mošna [-] , M. Fryček [-] (75. Š. Bidzilja [-] ) , O. Mašek [-] , M. Lang [-] , V. Pavel [-] , D. Král [-] , A. Král [-]

ŽK: 31. M. Holmik , 32. D. Heller , 66. F. Konvář - 71. A. Král . ČK: 59. L. Maxa - 59. P. Korous .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOLEK Eduard - ŠNAJDR David, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: výhra domácích

V posledním kole celek ze Zruče potrápil druhý tým tabulky Chotíkov. Každopádně zde musím tipovat domácí rezervu Petřína, která má šikovné mladé kluky v týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích