Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 17:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Remízovou neděli uzavřelo Nýrsko s Černicemi


Branky


24

Nýrsko využilo možnosti odehrání soutěžního zápasu na umělém povrchu v Domažlicích, kam pozval svého soka z plzeňských Černic. Hosté se nastartovali na soutěž ve velmi dobrém stylu a dobrou hrou oplývali i v Domažlicích. Vzájemnou přestřelku o 6 gólech nakonec utnul až rozhodčí v době, kdy byl stav nerozhodný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólovou podívanou načnul ve 14. minutě Jan Šebek, který pokračuje ve zdařilých výkonech po příchodu do klubu. Na polovině hřiště si převzal míč, všiml si krapet vystoupeného brankáře Toula a z půlícího kruhu napálil míč pod břevno. Brankář by s tím měl problém snad i kdyby stál na brankové čáře. Hoté se však dlouho neradovali. O 4 minuty později vyslal míč středem za obranu domácí Vávra, Petr Výtisk přelstil ofsajdovou past a tváří v tvář Gottwaldovi se nemýlil. Hosté si pak v závěru poločasu sami zavařili, když špatnou rozehrávku mezi zadními řadami vystihl Martin Bastl a v úniku překonal černického brankáře.

 

Po výměně stran to byli opět nýrští, kteří navýšili vedení. Po jednom z dlouhých nákopů se jako první u rohového praporku objevil u míče Výtisk, který z první centroval do šestnáctky a Martin Bastl měl nezvykle dostatek prostoru na to, aby v klidu hlavičkou uklidil vedle brankáře. V 61. minutě se po jednom z nedorozumění a nepovedeného odkopu Gottwalda mohli opět radovat domácí, ale jak se říká - nedáš, dostaneš. Na druhé straně se záhy kopal rohový kop, který si vzal na starosti Šebek, na přední tyči našel nabíhajícího Lukáše Zoubka a ten hlavou uklidil mezi hráče na přední tyči a brankáře Toula. Gólem posilnění hráči Černic se o chvilku později dostali ke standardce, po které ve vápně vznikla skrumáž a nejlépe se orientoval kapitán Karel Fürbacher, jenž protlačil míč za brnakovou čáru. I když se pak oba týmy snažili vsítit vítěznou branku, už nebylo ani jednomu přáno a sudí ukončil zápas za stavu 3:3.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Martin Zápas, záložník: Kdyby nám někdo před zápasem řekl, že uhrajeme bod, bere ho všemi deseti, jelikož nám hodně lidí omarodilo. Ale po zápase jsme se shodli, že je to škoda ztratit dva body. Hodně bojovný zápas, spousty soubojů. Neuhlídali jsme si dvougólový náskok a hosté nás tvrdě potrestali ze standardek, kdy v našem vápně byli důraznější a zaslouženě vyrovnali. Myslím si, že pro diváka super zápas.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Od nás dobrý začátek korunovaný parádním gólem Šebka. Bohužel nás to ukolébalo a Nýrsko dost lacině vyrovnalo. Navíc jsme postupně dovolili domácím získat převahu ve středu hřiště a po individuální chybě je dokonce poslali do vedení. Ke všemu další laciná branka zkraje druhé půle na 3:1. Naštěstí v sobě kluci našli sílu a dokázali jsme brzy ze standardních situací vyrovnat. Ke konci už byla hra často neurovnaná a i když jsme vyhrát chtěli a mohli, stejně tak jsme mohli i inkasovat. Takže nakonec vzhledem k průběhu bod z venku dobrý. A jako hlavní plus bereme, že jsme se dokázali vzchopit a dobře reagovat na nepříznivý vývoj.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - D. Vávra [-] , V. Kovařík [-] (68. A. Strnad [-] ) , Š. Švec [-] , P. Výtisk [-] , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (74. T. Rubáš [-] ) , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , I. György [-] (68. J. Taušek [-] ) , V. Bořánek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - J. Petr [-] , K. Fürbacher [-] , L. Zoubek [-] , V. Kotěšovec [-] , M. Trnka [-] (62. P. Toman [-] ) - K. Zeliński [-] , J. Pipaš [-] (62. J. Miletínský [-] ) , D. Oncea [-] , M. Vít [-] - J. Šebek [-]

ŽK: 82. Š. Švec - 78. V. Kotěšovec .
Hráči zápasu: M. Bastl - J. Šebek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - CIMICKÝ Filip, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Knapp
Tip experta: výhra hostů

Předpokládám útočnou hru na obě strany s tím, že padne více jak 6 gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích