3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapid v důležitém zápase přetlačil Tlumačov


Branky


3. J. Holík , 52. M. Čupalka (p.) , 93. J. Kadlec - 50. J. Pfeifer
21

Tlumačov se po týdnu vrátil na stejnou umělku, kde v prvním jarním zápase remizoval se Lhotou 2:2. Tentokrát se žlutozeleným velkolepý závěr nevydařil, koncovka selhala a hosté se tak museli sklonit před Rapidem, který v poslední minutě potvrdil vítězství svou třetí brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas ani nemohl pro domácí Rapid začít lépe, když brankář Tlumačova neudržel zdárně jednoduchou tečovanou střelu, kterou na dvakrát dopravil do sítě Jan Holík. Poté se hra přelévala mezi vápny převážně ve vzduchu. Větší vzruch vyvolal únik hostujícího Wolfa po špatné rozehrávce, kterou na poslední chvíli zastavil dobrým zákrokem Šimon Fikrle.

 

Druhá půle začala podobně jako ta první. Narozdíl od první ale nyní inkasoval rychlou branku Rapid, když se do odraženého míče po centru opřel Jan Pfeifer a o tyč srovnal. Remízový stav ale netrval dlouho. Hned dvě minuty po vyrovnání vypíchl míč mířící ke gólmanovi Kadlec, který míč poslal před branku, kde Peška před prázdnou bránou fauloval Hamor. Zlomový moment zápasu zvládl Miroslav Čupalka, který penaltu proměnil, a Rapid tak znovu vedl. 

 

Postupem času už začal hrozit Tlumačov ze vzduchu. Nejprve vsítil gól ze standardky, který nemohl platit kvůli ofsajdovému postavení. Uběhlo ale pár minut a přišla největší šance hostů. Na zadní tyč prodlužoval opět Pfeifer, tam ale selhal hostující hráč, který z bezprostřední blízkosti branku přestřelil. Nervózní konec zápasu ukončil domácí Josef Kadlec, který využil přihrávku Jandíka při rychlém protiútoku a vstřelil třetí a zároveň rozhodující branku. Ta bylo mimo jiné i tečkou za tímto zápasem.

 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Ve velice důležitém utkání šel fotbal stranou. Hrálo se hlavně na výsledek, což se nám dařilo i díky chybě brankáře, kdy jsme se dostali do vedení. Naštěstí po obdržené brance jsme ihned skórovali na 2:1 a v závěru dali třetí branku. Díky tomu jsme dosáhli důležitého vítězství v oslabené sestavě.




Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Jílek [-] , J. Holík [-] (46. T. Křen [-] ) , D. Pešek [-] (75. V. Agapkin [-] ) , M. Jandík [-] , J. Půlpan [-] (82. M. Fikrle [-] ) , M. Čupalka [-] , J. Kadlec [-] , Š. Fikrle [-] , P. Řezníček [-] , Š. Fikrle [-]

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - V. Kašpar [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , L. Svoboda [-] (65. O. Rottenborn [-] ) , J. Pfeifer [-] , M. Wolf [-] (86. T. Šindelář [-] ) , J. Korelus [-] (77. Z. Sobotník [-] ) , F. Šinál [-]

ŽK: 55. M. Čupalka - 17. R. Šindelář , 51. K. Hamor , 82. J. Pfeifer .
Hráči zápasu: P. Jílek .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: KRŮS František - ŘÍHA Zdeněk, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Knapp
Tip experta: výhra domácích

Domácí přetlačí Tlumačov a čekám velkou soubojovou bitvu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích