0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový zápas dvou týmů z opačných koutů tabulky


Branky


23

Spravedlivá dělba bodů potěšila hráče Slavoje Mýto, kdežto "domácí" Chotíkov si jistě představoval lepší výsledek. I když Chotíkov na bolevecké umělce branku vsítil, nebyla mu uznána a více velkých příležitostí si nedokázal vytvořit. I proto nakonec trenér Kučera hodnotí remízu jako zaslouženou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Na naše poměry chudý zápas. V prvním poločase jsme byli nebezpečnější, ale chyběl nám důraz v soupeřově vápně a naše poloviční šance ať už střely či hlavy, neměly dostatečnou razanci a byly pro Gambiho lahůdkou. Dali jsme z přímáku i gól, ale pískal se dost přísný faul na gólmana, tam jsme cítili trochu křivdy, gól by tomu zápasu dost prospěl. Mýto mělo jednu loženku z vymyšlené standardky z vápna, kdy odraz ze zdi skvěle chytnul Šampalík. Druhý poločas jsme měli většinu času míč na kopačkách, ale naše snaha končila před vápnem soupeře, nedokázali jsme dostat finální přihrávku do vápna a to byl hlavní důvod, že jsme žádnou loženku ani neměli. Mýto druhý poločas hrálo na brejky do naší otevřenější obrany, ale žádnou šanci si taky nevypracovalo. Tak to byla zasloužená remíza, Mýto mělo radost, my moc ne.. Ale je to fotbal, stejně jako na podzim přeju Mýtu hodně štěstí, mají kvalitního kouče a tým byl na nás velmi dobře připravený.

TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Jsem rád za tým, jakým způsobem jsme se prezentovali proti druhému týmu tabulky. Naší hře už chybělo to nejdůležitější, vstřelit branku. Bod proti Chotíkovu bereme. Víme jakou soupeř má kvalitu a hráče, jsme rádi, že jsme je nedostali do hry a do vyložené šance. Celý tým musím pochválit, ale zároveň už se musíme připravit na další těžký zápas proti Petřínu.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - M. Prais [-] , J. Kellner [-] , A. Cirok [-] (58. D. Míka [-] ) , K. Klepal [-] (80. J. Benedikt [-] ) , B. Buchta [-] , L. Kuhajda [-] , P. Kučera [-] , M. Lopata [-] , K. Rozboud [-] , J. Huml [-] (46. J. Sluka [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , T. Hatina [-] (91. M. Lenk [-] ) , M. Ineman [-] (91. D. Anténe [-] ) , M. Lupáč [-] , M. Smíšek [-] (75. J. Pelnas [-] ) , M. Melka [-] , M. Lávička [-] , M. Brož [-] , J. Melka [-] , J. Lenk [-] (67. R. Chvála [-] )

ŽK: 50. K. Klepal , 54. J. Kellner , 70. M. Prais - 19. M. Lávička .
Hráči zápasu: M. Šampalík - J. Hereit .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - FILLINGER Miloš, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Knapp
Tip experta: remíza

Podle mě to bude vyrovnaný zápas, který skončí remízou nebo těsnou výhrou domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů