2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 17:00

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto přivítalo Nepomuk v azylu na Doubravce


Branky


19

Začátek jara se ani v tomto případě neobešel bez azylu na některé z umělek. Tentokrát byla zvolena zadní umělka na Sencu, kde se startovalo v 18:00.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se brzy dostali "domácí", kteří využili zaváhání nepomucké obrany. Jmenovitě se prosadil Martin Smíšek. Mýto ale před poločasem muselo sáhnout ke střídání, jelikož Pfeifer nemohl pro zranění pokračovat dále ve hře. Do poločasu se pak už skóre neměnilo a jelikož byly kabiny daleko, zůstali hráči v okolí střídaček.

 

Po výměně stran daroval nepomucký Panc možnost početní výhody svému soupeři, jelikož se dopustil hrubého faulu na Michalu Inemanovi, který zápap nedohrál. Mýto tedy hrálo přesilovku, kterou dokázalo pár minut před koncem využít ke vstřelení druhé branky, o kterou se postaral Tomáš Hatina.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Jsem rád za tým, že napravil utkání z poháru, které nám hrubě nevyšlo a získali jsme s Nepomukem 3 body. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Myslím si, že jsme se dobře připravili a tým zaslouží pochvalu. Je pravda, že nás soupeř dostal do výhody po nesmyslném zákroku ve druhém poločase na našeho hráče a tím je oslabil. Jediná negativní věc je, že jsme nedali více branek, některé situace jsme řešili špatně a tím jsme se připravili o lepší výsledek.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Před samotným hodnocením našeho nepovedeného zápasu bych asi řekl, že za takových podmínek by se mistrovské zápasy hrát neměly... Hrálo se na umělce za tmy podle mě bez dostatečného osvětlení. Vážně jsem těžko viděl přes druhou stranu hřiště na brankáře. Mělo to pak možná vliv na nějaká nepřesná rozhodnutí sudího, na obě strany, který také nemusel vidět vše kvalitně, jako za denního světla. O poločase raději všichni hráči zůstali na hřišti, protože než by do kabin došli a zase se vrátili, tak by začal druhý poločas, jak je to do kabin daleko. Jinak k zápasu... Mýto asi vyhrálo zaslouženě. První branku jsme jim naservírovali, když se srazili naši obránci. Ve druhé půli se pak nechal po nesmyslném zákroku vyloučit náš Panc a i přesto, že jsme soupeře místy zatlačili, tak jsme si větší gólovku vytvořit nedokázali. Mýto pak pět minut před koncem navýšilo na 2:0 a bylo hotovo.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , T. Hatina [-] (85. S. Mackovič [-] ) , M. Pfeifer [-] (37. J. Lenk [-] ) , M. Lupáč [-] , M. Smíšek [-] (85. R. Lang [-] ) , J. Melka [-] , M. Melka [-] (58. J. Pelnas [-] ) , M. Lávička [-] , M. Brož [-] , M. Ineman [-] (58. R. Chvála [-] )

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (80. L. Sládek [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] (70. D. Šmíd [-] ) , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

ŽK: 12. J. Nový , 87. D. Šmíd . ČK: 58. P. Panc .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠIMEK František - KRŮS František, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Další vyrovnaný souboj, ale zkusím výhru hostí, kterým body vystřelí Tomáš Knapp.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích