J. Havelka 16. (vl.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 12:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín si zakřičel vítězný pokřik poté, co je Edelman několikrát podržel


Branky


16. J. Havelka (vl.) - 7. M. Štefl , 30. L. Maxa
19

Vše podstatné pro výsledek se odehrálo v prvním dějství. Petřínští vstřelili 3 branky, do šaten se odcházelo za stavu 1:2, aby ve druhém poločase výsledek zůstal nezměněn, i díky dobře chytajícímu Edelmanovi v petřínském dresu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi tři petřínské střelce, se postupně zapsali Matěj Štefl, posléze Jan Havelka, který si ovšem po skrumáži ve vápně vsítil míč do vlastní brány. Třetím skórujícím hráčem byl ve 30. minutě Lukáš Maxa, jehož branka byla nakonec vítězná. Ať se totiž jeden nebo druhý tým snažil sebevíc, po dalších 60 minut hrací doby nedokázal zasadit jednu nebo dokonce více branek. Všechny body tedy mířily do plzeňského Petřína, kde se přiblížili ke třetí příčce průběžné tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Hráli jsme na umělce a myslím, že soupeř byl hratelný. Byl to vyrovnaný zápas a jak se dalo očekávat, na umělce budou rozhodovat souboje, standardní situace a případně chyby. Bohužel v prvním poločase jsme dvě chyby udělali. Ve druhém poločase jsme pak měli hodně standardek, ale z nich jsme nedokázali nic vytěžit. Neřekl bych, že za celý zápas byl jeden mančaft lepší nebo horší, spíše to bylo o těch standardkách a soubojích. Neklaplo to, bohužel.

SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: S ohledem na rozsáhlou marodku a skoro souběžně hrané utkání našeho A-týmu jsme vyrazili k zápasu hned se 7 dorostenci, a to hned šesti ročníku 2006, které navíc čekal druhý den start dorostenecké ligy v Praze na Admiře. Původně figurovali hned 3 v základní sestavě, ale jelikož jsme ráno ze zdravotních důvodu přišli o dalšího z mužů, tak se na start utkání postavili hned čtyři. Aby toho nebylo málo, tak navíc již v 10. minutě musel odstoupit vinou svalového zranění další z mužů. To už jsme, po velmi dobrém vstupu do utkání a dorážce Štefla, vedli 1:0. Soupeř se prezentoval fyzickým stylem boje, nakopávanými míči a po jednom ze závarů v našem brankovišti šťastně srovnal. Následně se po půlhodině prosadil hlavou Maxa a při všech našich strastech jsem byl v tu chvíli přesvědčen, že zápas vyhrajeme. Na konci zápasu jsme pak hlavně díky vynikajícímu Edelmanovi přečkali několik velmi nebezpečných závarů a mohli si následně střihnout první jarní vítězný pokřik. Jediným negativem v tu chvíli bylo, že oslavný chorál více než polovina týmu neznala... Ale vzhledem k odvedenému výkonu jsme to našim mladým puškám tentokráte rádi odpustili. Pochvalu zaslouží celý tým a zvláštní poděkování trenérovi U17, Kubovi Veselému, který v této složité situaci vypomohl svými svěřenci ke kýženému výsledku.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Kouřil [-] , D. Křemenák [-] (46. M. Homolka [-] ) , A. Heller [-] (75. D. Csambal [-] ) , V. Puhlovský [-] , F. Heindl [-] , M. Hejduk [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , D. Svoboda [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - E. Kasík [-] (54. J. Kaňák [-] ) , J. Kaňák [-] , V. Kural [-] (46. J. Kunesch [-] ) , J. Veselý [-] (10. F. Nový [-] ) , M. Vanc [-] , J. Šulc [-] (82. J. Levý [-] ) , M. Štefl [-] , L. Maxa [-] , M. Holmik [-] , J. Havelka [-]

ŽK: 86. J. Levý .
Hráči zápasu: D. Edelman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jakš Jan - PRESSL Václav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Větřím dělbu bodů, jelikož petřínské áčko hraje také v sobotu na jihu Čech.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů