2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:00

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko se na bod natrápilo, Stříbro je za každý bod rádo


Branky


19

Stříbro dvakrát vedlo, ale se třetím týmem tabulky nakonec nezískalo všechny tři body. Hosté udeřili vždy ke konci poločasů a byla z toho tedy nakonec smírná remíza 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se klasicky na menší stříbrské umělce, kde je očekáváno více soubojů a každá standardní situace může být nebezpečná. A právě z jedné takové padla první branka zápasu. Domácí fotbalisté kopali ve 23. minutě rohový kop, ve vápně se 3x za sebou hlavičkovalo a až ta poslední namířila míč mimo dosah brankáře. Ani rukou zasahující obránce za brankovou čárou už nedokázal pokus Radka Hřebíka odklidit do bezpečí. Jenže vedení Stříbru do přestávky nevydrželo. Chvilku před přestávkou byl před šestnáctkou domácích faulován Martin Bastl, který se následně chopil zahrávání standardní situace a přízemní střelou na zadní tyč, kterou si měl brankář hlídal, srovnal stav na 1:1.

 

Důrazná vyrovnaná hra následovala i ve druhém poločase, v němž se nakonec i domácí dostali podruhé do vedení. Až v 77. minutě se diváci radovali z branky Viktora Gontkoviče, ke kterému se dostal míč po 40 metrovém nákopu z vlastní poloviny do soupeřova vápna. Zde se do míče po jednom z odrazů opřel, který Jarolím zjevně neviděl přes clonícího a uhybajícího Antonovicse. Přesto na to hosté ještě dokázali zareagovat. V 85. minutě si při nacvičeném náběhu na rohový kop naskočil na hlavu Imrich Varga, který srovnal na konečných 2:2, jelikož nic dalšího už se na hřišti nepřihodilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: My počítáme každý bod, proto i tento bereme, i když jsme dvakrát vedli proti favorizovanému Nýrsku. Kluci k utkání přistoupili zodpovědně a hostům jsme určitě byli vyrovnaným soupeřem... Jen nás mrzí, že jsme si výsledek nechali utéct stejně, jako v prvním kole na podzim v Nýrsku, kde jsme rovněž dvakrát inkasovaly po standardních situacích. Pro náš mladý tým je to velká vzpruha do dalších těžkých zápasů.

FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: První půlka byla od nás hrozná, domácí hráli chytře, hrozili z brejků a z dlouhých autů na jejich malé umělce. Druhou půlku jsme byli lepší tým, ale všechny naše akce končily před vápnem. Zaplať pánbůh za ten bod alespoň.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - D. Donate [-] (90. D. Čížek [-] ) , V. Gontkovič [-] (81. P. Žíla [-] ) , D. Kasl [-] , Z. Pašek [-] (29. M. Hodek [-] ) , R. Dyk [-] , J. Kolena [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] (81. A. Ferdinandy [-] ) , M. Vyšín [-] , M. Vyšín [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Bastl [-] (73. P. Výtisk [-] ) , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] (68. M. Vlček [-] ) , I. Varga [-] , Z. Mašek [-] (90. V. Bořánek [-] ) , J. Pavlík [-] , A. Antonovics [-]

ŽK: 62. M. Vyšín - 75. I. György .
Hráči zápasu: R. Hřebík .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Stříbro se poslední dobou herně zvedalo, ale Nýrsko asi o gól vyhraje. Očekávám na malé umělce především hodně soubojů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích