F. Tamchyna 52.
J. Blacha 69. (p.)
N. Tudor 75.
3:1
(0:1)
42. D. Veit
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:15

20.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Dvě červené, penalta, strkanice a predikce závěru sezóny od předsedy klubu


Branky


52. F. Tamchyna , 69. J. Blacha (p.) , 75. N. Tudor - 42. D. Veit
8

Sobotní dopolední zápas nenabídl zejména v prvním poločase příliš pohlednou podívanou. Zápas se sice přeléval ze strany na stranu, ale nikoliv zásluhou kvalitní hry obou týmů, ale především vinou spousty nepřesných přihrávek, kdy jeden protivník často zbytečně odevzdával míč tomu druhému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírně navrch měly domácí Žiželice, ale po brzkém vyloučení hostujícího Milana Malého ml. v 19. min., který vulgárními výrazy počastoval hlavního rozhodčího Černého, jim početní převaha paradoxně spíše uškodila a herní převahu převzali hosté. Těsně před odchodem do šaten šli dokonce do vedení 0:1 zásluhou jejich nejlepšího kanonýra Dominika Veita, který dosáhl již 22. branky v právě probíhající mistrovské sezóně a jako druhý nejlepší střelec lounského okresního přeboru snížil o jednu trefu náskok dosud neohroženě dominujícího dobroměřického ostrostřelce Eduarda Bránického, který má na svém kontě ještě před zítřejší dohrávkou s Holedečí přesných zásahů již 28.

 

Druhý poločas ovlivnilo chybné vyběhnutí tuchořického veterána brankáře Jana Spodniaka, čehož pohotově střelou do prázdné branky využil František Tamchyna a srovnal na 1:1. V 66. min. s přílišnou razancí tvrdě zajel do žiželického brankáře Tomáše Večeřeho zkušený exžatecký záložník Michal Plánička, ačkoliv si byl moc dobře vědom toho, že míč má gólman již ve své náručí. V nastalé vzájemné strkanici prudce vrazil žiželický Ondřej Černý do hrudníku soupeře a povalil jej na zem. A na hrací ploše se opět červenalo, za ono sražení protivníka následoval trest v podobě ČK. Neuběhly ani dvě minuty a v pokutovém území faulovali hosté Tamchynu a pískala se penalta. Míč si sebral kapitán domácích Jan Blacha a prudkou ranou k tyči zvrátil skóre na 2:1.

Když dalšího zaváhání hostů ve vlastní šestnáctce v 75. využil Narcis Florinel Tudor a zvýšil na 3:1, bylo o osudu zápasu prakticky rozhodnuto. Do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího sice zbývalo 15 minut + pět dalších nastavených, ale Žiželice si své vedení již bez větších problémů dokázali pohlídat.

 

Autor: Jaroslav Feciškanin



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, předseda TJ Žiželice: Během týdne potvrdilo svou účast v dnešním zápase celkem 19 hráčů. Od čtvrtečního večera do předzápasového srazu nám však po zranění v tréninku vypadl ze základní sestavy Kamil Kacz a kvůli pracovním povinnostem Pavel Zuščík. Zbylí čtyři se z různých důvodů omluvili a předzápasové úvahy o sestavě dostaly trhliny. Zápas jsme nakonec zvládli a poděkování za přístup zaslouží nejen základní jedenáctka, která odehrála drtivou většinu hracího času, ale i oba dva střídající hráči. Všech 13 hráčů má na možná nečekané výhře stejnou zásluhu. První poločas se nám herně příliš nepovedl, druhý jsme naštěstí již zvládli podstatně lépe a výsledkem jsou velmi cenné tři body do tabulky v těžkých bojích o záchranu. V odpoledních zápasech totiž předposlední Pátek utrpěl v Buškovicích debakl 10:0 a poslední Krásný Dvůr doma podlehl Cítolibům 1:5. Tím jsme odskočili oběma soupeřům a získali dočasný momentální náskok 5, resp. 7 bodů. Navíc oba přivítáme na svém hřišti, takže máme vše stále ve svých rukou. Dobré rozpoložení mi trochu pokazily svou domácí prohrou v 1.B třídě Podbořany, které v přímém souboji o 12. příčku podlehly zcela nečekaně Novosedlicím 1:4 a rázem přibyly do party pěti až šesti týmů, uzavírajících tabulku a ze které s velkou pravděpodobností, hraničící s jistotou čtyři z nich obdrží za necelé dva měsíce Černého Petra v podobě sestupu do příslušných okresních přeborů. A jedním z nich už je takřka jistě dlouholetý účastník krajských soutěží FK Vroutek, spadající pod OFS Louny. Počet sestupujících z vyšších soutěží má totiž vliv na počet sestupujících i v našem okresním přeboru. Takže i ve zbývajících osmi kolech bude stále o co hrát




Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - M. Makuka [-] , M. Panský [-] , P. Koreň [-] , O. Černý [-] - N. Tudor [-] (89. M. Leustean [-] ) , J. Švejda [-] , L. Dormišev [-] , V. Hira [-] - F. Tamchyna [-] (85. A. Davydau [-] ) , J. Blacha [-] -

Sokol Tuchořice
J. Spodniak [-] - D. Veit [-] , S. Kunášek [-] , O. Šmejc [-] , M. Provazník [-] , M. Plánička [-] , M. Malý [-] , T. Tománek [-] (59. J. Mlejnek [-] ) , O. Plánička [-] , M. Kořán [-] (77. M. Hrdlička [-] ) , M. Malý [-] (77. V. Tolar [-] )

ŽK: 77. J. Švejda - 66. M. Plánička , 68. O. Plánička . ČK: 66. O. Černý - 19. M. Malý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČERNÝ Zdeněk - BECHYNSKÝ Tomáš, HARAUS Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích