Už jistý mistr ligy Juventus Mohelnice doma padl s béčkem Loštic


Branky


28. D. Šrot , 38. K. Šafář , 44. T. Šerhant (p.) , 72. M. Duda , 82. J. Selinger (vl.) - 31. M. Kobza , 40. R. Morávek , 49. M. Krejčí , 55. R. Morávek , 74. P. Němec , 93. M. Krejčí
5

V utkání 25. kola se doma představil Juventus Mohelnice, tým který už má jistý mistrovský titul, zatímco Loštice hrají o důležité body a záchranu v soutěži. Po krásném gólovém utkání nakonec Loštice "B" berou tři body. Juventus doma padl 5:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první půli, ve vedení domácí

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, dařilo se jim přečíslovat soupeře a vytvořit si několik šancí. Ale v koncovce prozatím nebyli úspěšní. V 28. minutě domácí zahrávali přímý kop a po něm se dokázal prosadit Daniel Šrot a poslal Juventus do vedení 1:0. To však netrvalo dlouho, hned o tři minuty později se hosté dostali k zahrání rohového kopu, po kterém srovnal Martin Kobza. V utkání se hrálo nahoru dolů a obě vstřelené branky pořádně rozjely zápas. V 38. minutě se po rohovém kopu prosadili domácí, když si odražený míč ve vápně našel Kamil Šafář a dokázal prostřelit hostujícího brankáře a vrátil tak vedení domácím 2:1. O dvě minuty později už bylo zase vše jinak, hosté po krásné kombinační akci srovnali, když se z hranice velkého vápna opřel do míče Roman Morávek a bylo to 2:2. To však nebylo ještě všechno. V 44. minutě se do brejkové situace dostalo domácí mužstvo, pronikajícího hráče fauloval ve vápně Filip Vyhlídal a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Tomáš Šerhant a s přehledem proměnil. Tímto první půle skončila a do šaten tak šlo za lepšího stavu domácí mužstvo. 

I druhá půle byla gólová, v poslední minutě vystřelil výhru hrající trenér Martin Krejčí a Loštice mohly slavit

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. Ve 49. minutě hostující Martin Krejčí obešel dva bránící hráče a míč uklidil přesně k tyči a bylo opět srovnáno 3:3. Po celou dobu se hrál pohledný fotbal, který nabíral na obrátkách a padala jedna branka za druhou. V 55. minutě se k míči dostal Martin Krejčí a centrem našel Romana Morávka a ten míč přesně uklidil do sítě. Poprvé v utkání se tak dostali do vedení hosté a bylo to 3:4. V 72. minutě domácí zahrávali rohový kop, a na zadní tyč dostal míč do sítě Marek Duda a znovu srovnal stav utkání na 4:4. Juventus tak využil velkou zbraň a to svoje standartní situace. Loštice ale dokázaly rychle reagovat na obdržené branky a to se povedlo i tentokrát. Dvě minuty po obdržené brance, byl adresátem přihrávky hostující Pavel Němec a po krásné střele levačkou se míč od břevna dostal až do sítě a hosté šli do vedení 4:5. V 82. minutě se domácí dostali ke sřele, a po teči si ji do vlastní sítě srazil Jan Selinger a bylo to 5:5. Vše směrovalo k penaltovému rozstřelu. V posledních minutách už byla vidět únava obou týmů. V 93. minutě šli hosté do protiútoku tři proti třem a na sebe to vzal hrající trenér Martin Krejčí a zpoza velkého výpna napřáhl a míč procedil přes gólmana domácích až do sítě. V poslední minutě tak strhl vítězství na stranu hostů a ti tak v krásném a bohatém utkání na branky berou důležité tři body. Jistý mistr ligy tak doma padl s béčkem Loštic, a ty si tak připisují důležitou výhru na cestě za záchranou.  



Ohlasy k zápasu



SK Loštice B
Michal Konečný - asistent trenéra: V sobotu jsme zavítali na hřiště mistra soutěže Juventus Mohelnice. Do zápasu jsme šli s tím, že tam hráči nechají všechno a musíme urvat body. Utkání se přelévalo z jedné strany na druhou. Do šaten se šlo za stavu 3:2 pro domácí. Podařil se nám nástup do druhé půle, když srovnal Martin Krejčí. Následně nás poprvé do vedení poslal Roman Morávek. Juve dokázal srovnat. Vedení opět zařídil Pavel Němec, ale po smolné teči domácí opět srovnali. Z poslední akce se prosadil Martin Krejčí a bereme důležité tři body.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KAŠPAR Jakub - SLONČÍK Ladislav, KUBÍČEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Doma je Juventus velmi silný, navíc má formu a jsou první.Body doma jen tak zadarmo nedají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích