0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:00

25.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském souboji doma Dubicko podlehlo Úsovu


Branky


5

V utkání 25. kola se doma Dubicko představilo proti Úsovu. V souboji o záchranu byli úspěšnější hosté, když dokázali zvítězit 3:0 a berou tři důežité body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, dokázali si vytvořit pár šáncí v úvodu, ale hostující brankář i obrana si s tím dokázali poradit. Ve 22. minutě ztratil jeden z hráčů domácích míč, ten vybojoval hráč hostů a přihrávkou našel Michala Obírala a ten se nemýlil a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí své možnosti proměnit nedokázali a tak se šlo do šaten za lepšího stavu pro hosty. 

Hosté přidali branky a zaslouženě zvítězili

Ze startu druhé půle byli aktivní opět domácí, když se dočkali branku, ale po správně odmávaném ofsajdu nebyla branka uznána a skóre se tak neměnilo. Domácí si vytvářeli další šance, ale výborně chytal Martin Grygar, nebo to dokázala odvracet i hostující obrana. V 79. minutě hosté dokázali vybojovat míč na polovině soupeře, adresátem přihrávky byl opět Michal Obíral a míč poslal do sítě a bylo to 0:2. Svou druhou brankou v utkání tak navýšil vedení hostů. Domácí už to zlomilo a tak další šance si ještě vytvářeli hosté. V 88. minutě utekl domácí obraně hostující Obíral, měl spoustu času jak se šancí naložit, a když už se k němu dostával domácí brankář, tak stihl ještě přihrát na Martina Pavlíka a před ním byla prázdná brána, kterou dokázal trefit a navýšit už na 0:3. Nic dalšího se v utkání už nestalo a hosté tak dokázali v důležitém souboji zvítězit a berou tři body. Dubicko zůstává na předposledním místě a dvě kola před koncem už ztrácí dost bodů na záchranu. 



Ohlasy k zápasu



Úsov
David Kubík - kapitán: Atmosféra na zápase byla skvělá díky našim fanouškům. Přijelo jich opravdu moc, za to bych jim chtěl poděkovat. Tlačili nás k lepším výkonům. Oproti předchozím zápasům se nám vrátili dva střední záložníci, kteří chyběli. Konečně tak měl kdo tvořit hru. Domácí měli své šance, ale díky brankáři i dobré práci v defenzivě, jsme to dokázali ubránit. Za mě Dubicko nehraje špatný fotbal, bohužel někdy je i smůla. Ani jeden z týmů jako Úsov a Dubicko si nezaslouží hrát na spodních příčkách tabulky, ale spíše být v té nejlepší šestce. Bohužel nikdo se neptá, jak kdo hraje, ale důležité jsou body. Každopádně nám při výhře opět pomohli diváci a také skvělé výkony všech hráčů.



Sestavy


FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Horák [-] , L. Plhák [-] , M. Pur [-] - R. Panák [-] , P. Šťastný [-] , D. Pospíšil [-] , F. Šín [-] , M. Koubek [-] - D. Richter [-] , P. Kupka [-] -

Úsov
M. Grygar [-] - M. Pavlík [-] , M. Nevěřil [-] , O. Hlaváč [-] , O. Vachutka [-] , M. Frank [-] , M. Jiroušek [-] , R. Dopita [-] , D. Kubík [-] , T. Keprt [-] , M. Obíral [-]

ŽK: 87. R. Dopita .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: BERKA Václav - PROVAZNÍK Jan, POBUCKÝ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

V tomhle zápase těžko hledat favorita, za mě remízové utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích