2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí dokázalo potřetí v řadě zvítězit, tentokrát doma porazilo silný Nový Malín


Branky


5

V utkání 25. kola se doma představilo Jestřebí proti třetímu Novému Malínu. Utkání bylo vyrovnané, velké šance na obou stranách, ale nakonec se z vítězství radují domácí po výhře 2:1 a získávají tak důležité tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po první půli ve vedení

Od začátku utkání to byl velký boj o střed hřiště. Ale lepší a důraznější byli domácí a jednoduše se dostávali do pokutového území a vytvářeli si šance. Nejdříve velkou šanci spálil domácí kapitán Tomáš Horký a následně se neprosadil ani Franta Marada, když trefil z nulového úhlu pouze tyč. Ve 20. minutě domácí Franta Marada mířil míč opět k tyči, ale tentokrát už přesně a poslal domácí do vedení 1:0. Hostům se zároveň zranil jeden z klíčových hráčů Lukáš Pospíšil a utkání pro něj skončilo. Domácí si vytvořili ještě další šanci a zase u toho bylo útočné duo Marada-Horký, když první jmenovaný centroval a na zadní tyči nedokázal Horký protlačit míč do branky. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Kapitán poslal domácí do dvoubrankového vedení, za hosty už pouze korigoval Diblík

Druhou půli začali aktivněji hosté, začali více běhat a byli důraznější. V 57. minutě pronikal do vápna domácí kapitán Tomáš Horký, kterého fauloval hostující Palatka a sudí nařídil pokutový kop. K němu se postal faulovaný hráč a proměnil, zvýšil tak na 2:0. Domácí si vytvořili ještě několik dalších šancí, když Franta Marada šel sám na hostujícho gólmana, ale zakončil těsně vedle, následně ho napodobil i Tomáš Horký. V 70. minutě zahrávali hosté standartní situaci a díky nedorazu domácí obrany se před brankářem domácích dostal k hlavě hostující Jakub Diblík a dostal míč do sítě a bylo sníženo 2:1. Hostům to vlilo krev do žil a hnali se za vyrovnáním, ale ze žádné další šance už se radovat nemohli. V zápase už jsme se ničeho dalšího nedočkali a domácí Jestřebí tak vítězí 2:1 a bere důležité tři body. Nový Malín tak po dlouhé době prohrává a ztrácí kontakt na druhou Leštinu. 



Ohlasy k zápasu


Jestřebí
Jan Lukáč - předseda týmu: Velmi důležitý zápas jsme zvládli za tři body, velká úleva. Když se hostům podařilo snížit, tak se hnali za vyrovnáním, ale tentokrát jsme jim to nedovolili jako proti Dubicku a zápas jsme dotáhli do vítězného konce. Pochvala za bojovnost a morálku všem hráčům na hřišti i na lavičce. Za týden to musíme dokončit za tři body v Úsově a v posledním kole už by měl být klid.

TJ Sokol Nový Malín
David Michalička - vedoucí týmu: Jestřebí je na domácím malém hřišti silné. Zranění se nevyhýbá žádným týmům, ale nám se toho sešlo v nejméně vhodnou dobu, kdy finišuje sezóna až moc. Na druhou stranu naši dorostenci, sedm jich bylo na hřišti a čtyři na lavičce, ukázali že když se chce dokážou hrát dobrý fotbal a za druhou půlku jsme si alespoň bod zasloužili. Jestřebí na nás bylo nachystané, zápas odmakali a berou tři body.



Sestavy


Jestřebí
R. Doubrava [-] - F. Marada [-] , T. Horký [-] , J. Janíček [-] , M. Krátký [-] , V. Švub [-] , M. Sládek [-] , M. Horký [-] , T. Klubíčko [-] , J. Kramar [-] , D. Kondler [-]

TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - O. Dus [-] , J. Laštůvka [-] , L. Pospíšil [-] , A. Šimek [-] , R. Bílek [-] , L. Korger [-] , J. Palatka [-] , . Michalička [-] , . Michalička [-] , J. Diblík [-]

ŽK: 69. M. Krátký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRATKY Roman - KROBOT Ladislav, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Nový Malín má formu ,a myslím že ji nadále potvrdí i v Jestřebí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů