3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:00

25.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji béček bylo úspěšnější to ze Šumperka, když si poradilo s tím ze Zábřehu


Branky


5

V utkání 25. kola se doma představila rezerva Šumperku proti béčku Zábřehu. V souboji o šesté místo bylo nakonec úspěšnější domácí mužstvo a po výhře 3:0 odskakuje svému dnešnímu soupeři na pět bodů. Zábřeh "B" po prohře má stejný počet bodů jako osmé Jestřebí a ještě to bude boj o umístění v posledních dvou kolech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedli domácí

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, hosté hráli ze zabezpečené obrany a snažili se čekat na brejkové situace. Domácí tak drželi míč na kopačkách, ale do vyložených šancí se nedostávali. Naopak do velké šance se dostal hostující Damiančík, když pronikl do vápna, ale trefil pouze brankáře domácího týmu. Ve 14. minutě domácí poslali krásnou průnikovou přihrávku, kterou si převzal Ondřej Musílek a tváří v tvář gólmanovi hostí s přehledem zakončil a poslal Šumperk do vedení 1:0. Obraz hry se přilíš neměnil, domácí drželi míč, snažili se dobývat branku hostů, ale jejich obrana pracovala spolehlivě. Hosté se do ohrožení branky dostali po standartních situacích, ale nevedlo to k vyrovnání. Do šaten se tak šlo za lepšího stavu pro domácí. 

Domácí přidali branky a pohodlně zvítězili

Ani v druhé půli se hra neměnila, Šumperk kombinoval a hosté hráli v bloku a čekali na brejky. V 60. minutě se povedla podobná akce jako v první půli, na přihrávku za obranu si naběhl tentokrát Patrik Přikryl a dokázal prostřelit brankáře hostí a poslal domácí do vedení 2:0. O tři minuty později domácí dostali balón na stranu, odkud přišla přihrávka do vápna a před Patrikem Přikrylem byla prázdná brána, kterou s přehledem trefil a svou druhou brankou v utkání navýšil na 3:0. Dva slepené góly během tří minut tak rozhodly utkání. Hosté se už na nic velkého nezmohli, i když si vypracovali ještě nějaké šance, tak ani nakonec čestný gól se vstřelit nepodařilo. Domácí si už zbytek zápasu pohlídali, udrželi čisté konto a vítězí nad béčkem Zábřehu 3:0. V tabulce tak odskakují svému dnešnímu soupeři na pět bodů. Na jaře začínali na předposledním místě, ale teď už jsou na šestém místě. 



Ohlasy k zápasu



SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Na zápas jsme přijeli v hodně okleštěné sestavě. Bylo nás pouze jedenáct. Snažili jsme se hrát zodpovědně zezadu a čekat na nějakou příležitost. Výsledek a vývoj odpovídal tomu v jakém stavu jsme k utkání přicestovali. Kluci hráli na hraně svých možností a bojovali až do konce, což oceňuji. Teď nás čekají ještě dva domácí zápasy, tak věřím, že v nich předvedeme dobré výkony a vytěžíme body.



Sestavy


FK Šumperk B
D. Panin [-] - P. Lepka [-] , O. Jiroš [-] , M. Churavý [-] , V. Klimek [-] , V. Dostál [-] , M. Tyl [-] , P. Dostál [-] , O. Krahula [-] , P. Přikryl [-] , O. Musílek [-]

SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - J. Damiančík [-] , D. Ohrablo [-] , V. Ogrocki [-] , V. Balcárek [-] , J. Resler [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , L. Šebesta [-] , D. Kutal [-] , Z. Barvíř [-]

ŽK: 59. O. Jiroš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÍLEK Pavel - KREJČÍ David, MUSIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Šumperk má formu, myslím si, že domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích