2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrov si doma v derby poradil s béčkem Rapotína


Branky


5

V utkání 25. kola doma Petrov přivítal Rapotín "B". Domácí po těžkém boji dokázali zvítězit a berou tři body. Díky zavahání Nového Malína se přiblížili třetímu místu, aktuálně ztrácí pouhý bod a v příštím utkání je čeká vzájemný souboj o třetí místo tabulky. Rapotín po prohře padá na dvanácté místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V první pětiminutovce byli akvitnější domácí, ale do vyložené šance se nedostali. Následně se obraz hry změnil a aktivnější byli hosté, ale ani oni se do ničeho velkého nedostali. Poté se obraz hry vyrovnal a první poločas byl hodně bojovný, místy až tvrdé a nevybíravé zákroky, ale to k derby patří. Branku jsme první půli neviděli a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu. 

Domácí vstřelili dvě branky a berou tři body

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a byli aktivnějším týmem. Hned ve 46. minutě si domácí vypracovali trestný kop. Lukáš Kováč střelou po zemi trefil hostujícího brankáře, ten míč pouze vyrazil vedle sebe a k míči se dostal kapitán Tonda Matocha a nasměroval míč do sítě a bylo to 1:0 pro domácí. I ve druhé půli jsme šancí přiliš neviděli, byl to spíše bojovný zápas. V 85. minutě chytal brankář hostů míč údajně ještě před čárou, ale pomozní ukázal na rohový kop. Za reči byl vyloučen hostující Mošonec. Po následném rohovém kopu se v 87. minutě domácí dokázali prosadit, když si centr našel hlavou Lukáš Kováč a zvýšil tak na 2:0. To už hosty dorazilo a domácí tak dokráčeli k výhře. V derby tak porazili béčko Rapotína 2:0 a v tabulce se dotahují na třetí Malín. 

 

Autorem fotografií: Jakub Talpa, Děkujeme!



Ohlasy k zápasu


Petrov-Sob.
Jan Gargulák - hráč: Do zápasu jsme nastupovali tak, že chceme utkání zvládnout a ještě zabojovat o třetí místo v Malíně. Což se nám podařilo. I vzhledem k tomu, že Malín prohrál na hřišti v Jestřebí, tak si to o víkendu rozdáme o třetí místo na jejich hřišti.

TJ Jiskra Rapotín B
Filip Ondráček - kapitán: Byl to vyrovnaný zápas, první poločas byl v naši režii, druhý poločas měl více ze hry Sobotín. Bohužel první gól po standartní situaci, a u druhého gólu zjevná chyba pomezního sudího, když byl odmáván rohový kop, a za následné protesty byl vyloučen náš hráč. Z následného rohového kopu padl gól a to nás dorazilo. V příštím kole přivítáme rezervu Šumperka, to bude těžké utkání.



Sestavy


Petrov-Sob.
M. Voznica [-] - J. Gargulák [-] , A. Matocha [-] , R. Chodura [-] - L. Kováč [-] , P. Šenekl [-] , M. Gargulák [-] , R. Kühndel [-] - J. Minarik [-] , J. Januška [-] - J. Liďák [-]

TJ Jiskra Rapotín B
D. Bartoň [-] - V. Mošonec [-] , M. Schejbal [-] , L. Stuchlík [-] , M. Baum [-] , R. Žolda [-] , F. Draňa [-] , M. Kupčík [-] , F. Ondráček [-] , J. Mašlej [-] , D. Saňák [-]

ŽK: 67. M. Gargulák , 71. A. Matocha , 82. J. Januška - 82. M. Kupčík . ČK: 85. V. Mošonec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KROBOT Ladislav - ŠTĚPÁN Karel, NAVRÁTIL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Domácí v derby zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích