7:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština doma rozstřílela Palonín


Branky


3. P. Žák (p.) , 11. P. Žák , 13. P. Žák , 38. J. Majstršin (p.) , 50. M. Barvíř , 74. K. Bartošík , 77. P. Komenda - 42. A. Tichý
5

V utkání 25. kola se doma utkala Leština s posledním Palonínem. Druhý tým tabulky byl doma velkým favoritem a to i v utkání potvrdil, když dokázal zvítězit 7:1. Díky zaváhání Nového Malína, už tak má Leština šestibodový náskok na třetím místem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po první půli zaslouženě vedli

Leština vstoupila do utkání podle očekávání aktivně. Hned ve 2. minutě byl ve vápně faulován domácí Jiří Hobler, a sudí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Petr Žák a s přehledem proměnil a poslal Leštinu do vedení 1:0. V 11. minutě se po kombinační akci dostal do zakonečení opět Petr Žák a prostřelil brankáře hostů a zvýšil na 2:0. Hned o dvě minuty později byl adresátem přihrávky znovu Petr Žák, a i tentokrát si poradil a propálil míč do sítě a bylo to 3:0. Za třináct minut tak zkompletoval hattrick. Leština hrála aktivně vytvářela si šance a hosté se téměř nedostávali na útočnou polovinu hřiště. Ve 38. minutě byl faulován v šestnáctce hráč domácího týmu a rozhodčí odpískal další pokutový kop. K tomu se přes celé hřiště rozeběhl brankář Jan Majstršin a vzal si míč na puntík. A dokázal proměnit a navýšit tak na 4:0. Ve 42. minutě se ale musel červenat právě domácí brankář, když zhruba ze sedmdesáti metrů se nákop hostujícího Aloise Tichého dostal díky podpoře větru až za záda Majstršina. Palonín se tak dokázal prosadit, aniž by zavítal na útočnou polovinu a snížil tak na 4:1. Do šaten se šlo za lepšího stavu pro domácí. 

Domácí přidali branky a pohodlně zvítězili

Ve druhé půli se obraz hry neměnil, Leština byla nadále aktivní a Palonín se moc často nedostával ze své poloviny. V 50. minutě se prosadil navrátilec do sestavy Michal Barvíř za domácí a zvýšil na 5:1. V 74. minutě se domácí dostali k centru a ve vápně si na míč naskočil Karel Bartošík a hlavou přidal další branku. O tři minuty později uzavřel skóre zápasu střídající Petr Komenda a bylo to 7:1. Domácí si ještě vytvořili další šance, ale ani Klemš a ani Paraska proměnit nedokázali a tak se už nic dalšího v utkání nestalo. Domácí tak s přehledem berou tři body po vítězství nad Palonínem 7:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština
Michal Kejík - hráč: Palonín u nás potvrdil roli outsidera a od začátku až do konce se hrálo prakticky na jejich polovině. I když se hosté prakticky nedostali za polovinu hřiště v první půli tak jsme dostali branku. Ve druhé půli jsme přidali další branky a zaslouženě zvítězili. Příští kolo jedeme do Starého Města, kde nepanuje úplně přátelská atmosféra, ale jedeme se poprat o tři body. Těším se také na hráče Iva Lazarova, který si ve svoji kariéře prošel i Leštinou a zanechal zde slušnou střeleckou stopu.




Sestavy


TJ Sokol Leština
J. Majstršin [-] - J. Hobler [-] , K. Bartošík [-] , M. Kejík [-] - T. Jurenka [-] , M. Balcárek [-] , J. Hajtmar [-] - P. Žák [-] - J. Effenberger [-] , M. Kotrle [-] , Š. Čulík [-]

Palonín
Š. Laštůvka [-] - M. Heger [-] , M. Krbec [-] , F. Moťka [-] , P. Faltýnek [-] , R. Ellner [-] , J. Opravil [-] , T. Heinz [-] , A. Tichý [-] , M. Zapletal [-] , M. Hejtmánek [-]

ŽK: 37. M. Heger , 58. M. Krbec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JASTRZEMBSKI Richard - KUTAL Martin, ŠTOLZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Leština má formu jsou na 2.místě, Palonínu se letos vůbec nedaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích