2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Loštic doma nestačilo na rezervu Šumperku, která poskočila už na šesté místo


Branky


86. R. Morávek (p.) , 87. R. Faltýnek - 12. P. Přikryl , 31. V. Dostál , 43. M. Jecu , 77. P. Dostál
6

V utkání 24. kola doma Loštice "B" přivítaly béčko Šumperku. Rezerva Šumperku začínala jaro na předposledním místě tabulky, ale i díky pomoci hráčů z prvního týmu se na jaře posouvají. Loštice "B" doma podlehly 2:4 Šumperku "B" a Šumperk tak poskočil už na šesté místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně pro hosty

Úvod zápasu byl z obou stran velice vlažný. To se však změnilo ve 12. minutě, hosté využili rychlosti a špatné komunikace v obraně domácích a po centru do vápna otevřel skóre zápasu Patrik Přikryl. V dalších minutách měli míč na kopačkách hosté, ale i domácí se dokázali dostat do pár šancí, ale trápilo je přesné zakončení. Ve 31. minutě po pěkné kombinaci hostujícího celku a úniku po levé straně se dostal k zakončení Vladimír Dostál a dokázal se prosadit a zvýšit na 0:2. Ještě těsně před koncem poločasu hosté opět využili nedorazu domácí obrany a Martin Jecu přidal třetí branku. Do šaten se tak šlo za výrazně lepšího stavu pro hosty. 

Domácí vstřelili dvě branky ale na body to nestačilo

Loštice do druhé půle změnily rozestavení, více zahustily střed hřiště, čímž chtěly zamezit přečíslování přávě ve středu hřiště. To se dařilo a ve druhé půli byli aktivní domácí. Ve finální fázi však nebyli přesní a žádnou z dosavadnách šancí nedokázali proměnit. A tak v 77. minutě se po brejkové situaci prosadil Petr Dostál a zvýšil už na 0:4. Domácí to ale nezlomilo a i tak se snažili vstřelit alespoň čestný gól. V 86. minutě byl po faulu na domácího hráče odpískán pokutový kop, ke kterému se postavil Roman Morávek a proměnil, snížil tak na 1:4. Jen o minutu později se do úniku dostal Rostislav Faltýnek a dokázal prostřelit gólmana hostů a přidal druhou branku domácího týmu. Nic víc už se však v utkání nestalo. Loštice "B" tak doma podlehly rezervě Šumperku 2:4. Šumperk "B" poskočil už na šesté místo tabulky. Loštice "B" padají na desáté místo a ještě je v posledních kolech bude čekat velký boj. 



Ohlasy k zápasu


SK Loštice B
Petr Dudek - asistent trenéra: Do zápasu jsme se šli porvat o dobrý výsledek, ale věděli jsme, že to nebude jednoduché. Šumperk má velice mladý běhavý tým, který nás na podzim potrápil a porazil. Nedokázali jsme proměňovat své šance. Střelecky jsme dokázali prosadit až v závěru, kdy už bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Špatná komunikace v prvním poločase a zahazování šancí nás bohužel stálo důležité body, čehož soupeř využil a odvezl si tři body.




Sestavy


SK Loštice B
J. Novák [-] - R. Faltýnek [-] , P. Strouhal [-] , J. Másilko [-] , R. Morávek [-] , J. Selinger [-] , J. Kobza [-] , P. Hopják [-] , J. Hejný [-] , K. Šváb [-] , F. Vyhlídal [-]

FK Šumperk B
J. Žanda [-] - R. Jurásek [-] , J. Halama [-] , V. Dostál [-] , M. Tyl [-] , M. Hýžďal [-] , M. Jecu [-] , P. Dostál [-] , O. Krahula [-] , P. Přikryl [-] , O. Musílek [-]

ŽK: 40. J. Kobza , 55. P. Strouhal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - POLÁČEK Dominik, POBUCKÝ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Gabriel

Expert: Petr Strouhal
Tip experta: výhra domácích

Nám se na jaře moc nedaří, ale věřím, že na domácí půdě urveme důležité body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza