2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zábřehu doma dvakrát vedlo, ale Petrov dostal zápas do penaltového rozstřelu, po kterém bere dva body


Branky


6

V utkání 24. kola se doma představil Zábřeh "B" proti Petrov-Sobotín. Zábřeh hraje na jaře ve středu tabulky, Petrov atakuje přední příčky. Zábřeh doma remizoval 2:2 s Petrovem, utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hosté a vezou si výhru za dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát vedli, ale do šaten se šlo za nerozhodného stavu

Do utkání vstoupili aktivněji domácí. Hned v 7. minutě se po dobré přímočaré akci, na tři přihrávky dostali do šance, když do pokutového územi hostů poslal míč Kreutz, ten převzal kapitán Daniel Ohrablo a střelou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení 1:0. V 16. minutě se po chybě v obraně domácích zjevil brankáři tváří v tvář hostující Jan Minarik a s přehledem proměnil a srovnal tak na 1:1. O tři minuty později se však znovu měnilo skóre, hosté po přihrávce ze strany do vápna byli důrazní a míč napálil do sítě Matěj Hrubý a vrátil domácím vedení. Domácí byli nadále aktivní a vytvářeli si šance, ovšem brankář hostů Ondřej Krč výbornými zákroky držel hosty ve hře. A když se domácí neprosadili ani po hlavičce z rohového kopu, tak začali hrozit hosté. V 38. minutě po přetaženém rohovém kopu hostů, který dokázal domácí gólman konečky prstů posunout jen k Jakubovi Januškovi a ten trefil odkrytou branku a bylo opět srovnáno 2:2. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Ve druhé půli jsme se branek nedočkali

Ve druhé půli se hra vyrovnala, více drželi míč na kopačkách domácí. Když zahrozili, tak střela mířila mimo tři tyče, nebo to lapil hostující brankář. Hosté hráli převážně na brejky, ale žádné nedotáhli do zdárného konce. Jejich zbraní byly i standartní situace, ale domácí všechny míče s přehledem odskákali a ubránili. A tak když se ani jeden z týmů nedokázal prosadit, skončil zápas po devadesáti minutách remízou a o vítězi rozhodoval penaltový rozstřel. 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté

Domácí brankář Martin Jílek chytil hned první penaltu, a tak hostující gólman Ondřej Krč také musel něco chytit. Následně oba týmy proměňovali. Těsně před rozhodnutím neproměnil hráč Zábřeha a bylo srovnáno. V rozhodující sérii chytil penaltu hostující brankář, a zároveň hosté proměnili a tak mohli slavit výhru. Zábřeh v utkání dvakrát vedl, ale i tak bere pouze bod když prohrál 2:3 s Petrovem po penaltovém rozstřelu. Petrov tak ztratil jeden bod a na třetí Nový Malín ztrácí tři kola před koncem čtyři body. A domácí Zábřeh se propadl na sedmé místo tabulky, když dokázala zvítězit rezerva Šumperku, která se tak posunula na šesté místo. 

 

Autor fotografií: Jakub Talpa, děkujeme!



Ohlasy k zápasu


SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: V podstatě vyrovnané utkání s mírnou převahou na naší straně. V první půli jsme měli spoustu dobrých šancí, které jsme měli využít a pak už by zápas vypadal úplně jinak. To se nestalo a zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu, tam je to vždy vabank.

Petrov-Sob.
Ondřej Krč - brankář: Dneska nám chybělo pár opor, předvedli jsme tragický výkon, ale na dva body to stačilo. Zábřeh byl herně lepší, jen neproměnili šance, které měli. Docela jsme měli štěstí a některé šance jsem pochytal. My jsme toho moc neměli. A penalty už byli o štěstí. Jílek první chytil, tak sem musel i já. To se povedlo a poslední dvě penalty domácí nedali, zatímco my jsme proměnili. Takže dva body jsou naše.



Sestavy


SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - D. Ohrablo [-] , V. Ogrocki [-] , Š. Kreutz [-] , M. Jedelský [-] , J. Resler [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , V. Schwab [-] , V. Nádeníček [-] , D. Kutal [-]

Petrov-Sob.
O. Krč [-] - R. Chodura [-] , A. Matocha [-] - R. Kühndel [-] , A. Dorňák [-] , P. Šenekl [-] , O. Skalák [-] , L. Kováč [-] - J. Minarik [-] , J. Januška [-] - M. Matoušek [-]

ŽK: 59. A. Matocha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janků Milan - POLÁČEK Dominik, MICHUT Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Gabriel

Expert: Petr Strouhal
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že to urve Sobotín, na jaře hraje v dobré formě a s kvalitní sestavou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza