2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Malín doma porazil Dubicko a nadále má na dohled druhé místo tabulky


Branky


6

V utkání 24. kola doma Nový Malín přivítal Dubicko. Malín se po rozpačitém začátku jara dostal do výborné formy a vítězí v jednom utkání za druhým. A to potvrdil i dnes, když na domácí půdě porazil Dubicko 2:1. Malín tak stále drží třetí místo a Dubicko se propadlo na předposlední místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, ale hosté z Dubicka hráli s velkým nasazením a rychle přecházeli do útoku. Domácí se mohli opřít o dobrou obranu, navíc se po zdravotní pauze vrátil Rostislav Bílek a hned to bylo znát. Domácí hráli aktivně a vytvářeli si šance. Dvě obrovské si vypracoval Jakub Laštůvka, ale ani jednu z nich nedokázal přetavit ve vedoucí branku. Ve 39. minutě se adresátém přihrávky stal domácí Lukáš Pospíšil, který se individuálně prosadil a krásnou křižnou střelou zpoza šestnáctky trefil šibenici hostující branky a bylo to 1:0. Do šaten se tak šlo za lepšího stavu pro Malín. 

Hosté dokázali srovnat, ale domácí si rychle vzali vedení zpět a berou tři body

Ve druhé půli se obraz hry příliš neměnil, domácí byli aktivnější, drželi míč na kopačkách. V 53. minutě se po akci hostů dostal k míči David Richter a dokázal propálit brankáře domácího týmu a míč skončil v síti a bylo srovnáno 1:1. Remízový stav ale netrval dlouho, v 62. miutě se po kombinaci dostal do vápna s míčem na noze Lukáš Pospíšil, při snaze o zakonečení byl faulován a sudí nařídil pokutový kop. K němu se postavil právě faulovaný hráč a s přehledem proměnil a vstřelil tak druhou branku v zápase a vrátil vedení domácím. Domácí nadále tvořili hru a do dalších šancí se dostal i Ondřej Dus, který však ani jednu z velkých šancí nedokázal proměnit. A když už se neprosadili ani hosté, tak utkání skončilo. Nový Malín tak doma přehrál Dubicko 2:1, připisuje si další tři body, a druhé místo tabulky, tak má stále na dohled. Dubicko se po prohře propadlo na poslední místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nový Malín
David Michalička - vedoucí týmu: Neproměňování šancí nás zbytečně vystavuje tlaku, většinu utkání můžeme rozhodnout už v první půli, ale kluci jsou ještě mladí a klid v koncovce roste s věkem. Tři body samozřejmě bereme.




Sestavy


TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - O. Dus [-] , J. Laštůvka [-] , L. Pospíšil [-] , R. Bílek [-] , L. Korger [-] , J. Palatka [-] , T. Haša [-] , M. Klimek [-] , . Michalička [-] , J. Diblík [-]

FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Šťastný [-] , P. Horák [-] , L. Plhák [-] - J. Lamr [-] , J. Richter [-] , D. Pospíšil [-] , F. Šín [-] , M. Koubek [-] - D. Richter [-] , J. Žižka [-] -

Počet diváků: 125. Rozhodčí: PROVAZNÍK Jan - KROBOT Ladislav, ŠMÍD Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Gabriel

Expert: Petr Strouhal
Tip experta: výhra domácích

Dubicko má venku celkem slabou sestavu, opět věřím domácímu celku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích