0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:00

23.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rapotína zvítězilo na hřišti v Dubicku, připisuje si důležité tři body a v tabulce přeskočilo právě Dubicko


Branky


9

V utkání 23. kola doma Dubicko přívítalo Rapotín "B". Oba týmy se před utkáním nacházely na chvostu tabulky. Dubicko prohrálo doma 0:2 s béčkem Rapotína. V tabulce se tak Rapotín posouvá před Dubicko. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V souboji dvou týmů ve spodu tabulky se hrálo o to, opustit předposlední místo. Do utkání vstoupili lépe hosté, ti určovali tempo hry, drželi míč na kopačkách. Domácí hrozili pouze z protiútoků a dlouhých míčů za obranu. Hosté nedokázali proměnit své šance, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0. 

Martin Charvát vstřelil dvě branky zajistil tak výhru hostů

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji hosté, obraz hry se příliš neměnil. Hosté tvořili hru a dostávali se do nadějných šancí. V 65. minutě si hostuijící hráči nahrávali na půli hřiště, a po nákopu po lajně za obranu, si míč zpracoval do běhu Martin Charvát a dostal se až do vápna a dokázal obstřelit gólmana domácích a poslal hosty do vedení 0:1. Hned o minutu později se hned po rozehrání dostali k míči hosté, a po nákopu za obranu se dostal k míči opět střelec první branky Martin Charvát, zpracoval si dlouhý míč na prsa a dal si míč před sebe a střelou dokázal prostřelit brankáře Dubicka v krátké chvíli i podruhé. Během dvou minut tak béčko Rapotína vstřelilo dvě branky a to rozhodlo. Když ještě v 70. minutě se řítil domácí hráč sám na bránu, nedokázal však proměnit, když ho výborně vychytal brankář Daniel Barťon. Nic dalšího už se v utkání nestalo a Dubicko tak doma podlehlo 0:2 béčku Rapotína. Rapotín tak po zisku tří bodů přeskakuje v tabulce právě Dubicko a je na jedenáctém místě. Dubicko padá na předposlední místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Rapotín B
Filip Ondráček - kapitán: V utkání jsme byli na míči, určovali tempo zápasu. Soupeř hrozil pouze z brejků a nakopávaných míčů a navíc neměli dostatek hráčů na střídání, takže jsme útočili do unavené obrany. Ve druhé půli dvakrát skóroval Charvi a to bylo důležité. I když jsme další šance nedokázali proměnit tak bych zápas ohodnotil velmi kladně. Chtěli jsme hrát fotbal a hlavně vyhrát. Mínus bych dal naší koncové fázi, ale na tom zapracujeme. Hlavní je čisté konto a tři body doma.



Sestavy


FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Horák [-] , L. Plhák [-] , P. Pobucký [-] - J. Lamr [-] , P. Šťastný [-] , D. Pospíšil [-] , F. Šín [-] , M. Pur [-] - J. Richter [-] , M. Koubek [-]

TJ Jiskra Rapotín B
D. Bartoň [-] - L. Stuchlík [-] , V. Mošonec [-] , M. Rýznar [-] , M. Charvát [-] , T. Valenta [-] , R. Žolda [-] , F. Draňa [-] , M. Kupčík [-] , F. Ondráček [-] , D. Saňák [-]

ŽK: 53. P. Horák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHODURA Tomáš - POBUCKÝ Antonín, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Jiří Šafář
Tip experta: výhra domácích

Rapotín hraje venku a myslím si, že to nezvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích