6:1
(2:0)
62. D. Pelcl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí si připisuje první jarní výhru, doma porazilo béčko Zábřehu


Branky


2. J. Janíček , 14. T. Horký , 47. T. Horký (p.) , 54. L. Mička , 68. T. Horký , 85. J. Janíček - 62. D. Pelcl
9

V utkání 23. kola se doma představilo Jestřebí proti béčku Zábřehu. Hosté rozjeli jaro poměrně dobře, zatímco domácí na jaře ještě nedokázali zvítězit. To se ale dnes povedlo, Jestřebí porazilo Zábřeh "B" 6:1. Domácí si tak připsali důležitou výhru a tři body do tabulky, kde poskočili na desáté místo, Zábřeh zůstává na šestém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Do utkání vstoupil dobře domácí tým, po rychlé akci získal první rohový kop. Ve 2. minutě se po centru od rohového praporku dostal na zadní tyči k hlavičce Jaromír Janíček a poslal domácí do vedení 1:0. Ve 14. minutě po nákopu za hostující obranu propadl míč až k Tomáši Horkému a ten se ocitl sám před brankářem a nekompromisně zavěsil a zvýšil už na 2:0. I hosté se však dostávali do šancí, které však nedokázali proměnit. Nejbíže tomu byl Ondřej Paclík, když nastřelil pouze břevno. Do šaten se tak šlo za dvoubrankového vedení pro domácí. 

Ve druhé půli jsme viděli spoustu branek a z výhry se radují domácí

I do druhé půle vstoupili domácí výborně. Hned ve 47. minutě se do vápna dostal kapitán Tomáš Horký a byl hostujícím obráncem podražen, sudí nařídil pokutový kop. Faulovaný hráč si vzal míč a penaltu s přehledem proměnil a bylo to už 3:0. Hosté se opět dostali také do slibné šance, ale opět nastřelili pouze břevno. V 54. minutě se Jestřebí dostalo do další útočné akce, z úhlu pálil domácí hráč, hostující brankář střelu pouze vyrazil a k dorážce se dostal Lukáš Míčka a trefil odkrytou bránu a navýšil na 4:0. O necelých deset minut později předvedli hosté krásnou kombinaci, následovala přihrávka do křídla na Balcárka, který míč dával do vápna, kde míč dobře pustil Smékal a dorostenec David Pelcl měl před sebou prázdnou branku a míč tam dokázal nasměrovat a snížil tak na 4:1. Hosty to nakoplo a chtěli ještě utkání zdramatizovat, ale dlouho to netrvalo. V 68. minutě se opět po dlouhém nákopu za obranu prodral k míči kapitán Tomáš Horký, přetlačil hostujícího obránce a dokázal se trefit do sítě a navýšill tak vedení na 5:1. V 85. minutě se ještě do vápna dostal Jaromír Janíček a křižnou střelou na zadní tyč přidal další branku. Svou druhou brankou v utkání tak završil stav zápasu a domácí se mohli radovat z vítězství 6:1. Na jaře si tak Jestřebí připisuje první jarní výhru a dobře se tak naladilo na příští důležitý zápas s Rapotínem "B". Zábřeh po porážce nadále zůstává na šestém místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


Jestřebí
Jan Lukáč - předseda týmu: Konečně jsme to urvali. Hned ve druhé minutě se nám povedlo vstřelit branku, netradičně Jarda Janíček hlavou. To nás dostalo do zápasu a byli jsme hladoví po gólech a vzadu nás jistil neskutečný Radek Doubrava. Do druhé půle opět výborný vstup, když byl Tomáš faulován ve vápně a nařízenou penaltu proměnil. Tomáš následně dovršil hattrick a bylo rozhodnuto. V závěru ještě dal Jarda na 6:1 a v klidu se dohrávalo. Všichni si zaslouží jedničku, nicméně to byl hlavně zápas Tomáše a Radka. Za týden v sobotu jdeme urvat body v Rapotíně.

SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Do zápasu jsme vstoupili špatně, hned ve druhé minutě jsme prohrávali. Pak jsme i my měli své šance, ale nastřelili jsme pouze břevno. Po další obdržené brance jsme šli do šaten s dvoubrankovým mankem. Utkání však bylo pořád otevřené a hratelné pro nás. Ovšem krátce po startu druhého poločasu, jsme dostali gól z penalty. Následně domácí přidali čtvrtou branku, nám se povedlo po krásné akci snížit a doufali jsme, že nás tato branka nabudí a dokážeme zápas ještě zdramatizovat. Ale to se nestalo, Tomáš Horký si poradil s naším obráncem a završil hattrick. Potom už se utkání v podstatě jen dohrávalo. Z naší strany nepovedené zápas. Nedařilo se nám najít recept jak se dostat do utkání. Věřím, že v dalším zápase předvedeme zcela odlišný výkon a odčiníme tuto porážku.



Sestavy


Jestřebí
R. Doubrava [-] - J. Kramar [-] , J. Janíček [-] , M. Kotrle [-] , L. Mička [-] , T. Horký [-] , V. Švub [-] , M. Sládek [-] , M. Horký [-] , D. Kondler [-] , M. Krátký [-]

SK SULKO-Zábřeh B
J. Diviš [-] - D. Ohrablo [-] , T. Mikula [-] , A. Brauner [-] , V. Ogrocki [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , S. Hampl [-] , V. Balcárek [-] , D. Kutal [-] , P. Bittner [-]

ŽK: 16. T. Horký - 62. P. Bittner .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KROBOT Ladislav - BERKA Václav, PROVAZNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Jiří Šafář
Tip experta: výhra hostů

Jestřebí bude kousat, ale myslím si, že je Zábřeh přehraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů