Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratrušov na domácím hřišti porazil poslední Palonín


9

V utkání 23. kola doma Bratrušov přivítal Palonín. Aktuálně pátý tým tabulky se utkal s posledním týmem. Bratrušov tak byl v utkání velkým favoritem a podle očekávání dokázal zvítězit a to 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Do utkání vstoupilo aktivněji domácí mužstvo. V 5. minutě po rohovém kopu měl před brankou největší důraz Jordan Cakirpaloglu a poslal domácí do vedení 1:0. Hosté bojovali co to šlo a měli dvě obrovské šance, jednu tvrdou hlavičkou, která by skončila gólem mít trochu větší přesnost a druhá po krásné střele opět jen malinko nepřesné. Ve 30. minutě se k míči dostal výborně hrající Tony Cakirpaloglu a podařilo se mu vstřelit gól a zvýšiit na 2:0. Domácí měli několik dalších šancí, ale výborně je pochytal hostující brankář a nebo domácí mířili vedle brány. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení pro domácí. 

Domácí přidali branky a zaslouženě zvítězili

Obraz hry se ve druhé půli příliš neměnil, domácí byli aktivní, drželi míč na kopačkách a vytvářeli si šance. Dvě obrovské šance si vypracoval Dan Pantlík, ale neproměnil je. Až v 61. minutě se opět stejný hráč dostal do další příležitosti a tu už dokázal proměnit a navýšil na 3:0. V 73. minutě nejhezčí kombinace celého zápasu přinesla čtvrtou branku domácích, když Tony Cakirpaloglu krásnou kolmicí středem obrany vysunul Marka Prucka do samostatného úniku a ten až těsně před brankářem uklidil míč k tyči. Těsně před koncem měl zdravotní problém Bořivoj Bartoš, který z útkání radši odstoupil. V 82. minutě se ke střele dostal domácí Marek Belko a prostřelil brankáře hostů a zvýšil na 5:0. Tak také utkání skončilo. Bratrušov tak doma zvítězil 5:0 nad Palonínem a připsal si tři body za výhru a v tabulce tak nadále nahání týmy před sebou. 



Ohlasy k zápasu


Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Víkendové zaneprázdnění trenéra odsunulo domácí utkání výjimečně až na nedělní termín. Podle postavení obou týmů v tabulce se mělo jednat o jednoduchou záležitost. Před utkáním jsme opět přičetli dvě omluvenky, jedna z pracovních důvodů Jirka Šafář a druhou zdravotní, natažený sval Libora Demetera. Po delší odmlce se k týmu připojil uzdravený Ondra Zatloukal. Sestava a rozestavení na tento zápas mělo původně vypadat jinak, ale uvedené absence tomu udělali čáru přes rozpočet. Největším úkolem bylo nabádat své svěřence k žádnému podcenění hostujícího celku. Úvod vyšel výborně, o to víc byla obava z podcenění a poklesu kvality a tempa hry. Dokázali jsme vstřelit dvě branky, ale ostatní šance a nebylo jich úplně málo jsme využít nedokázali. Ve druhé půli jsme přidali tři branky a zvítězili 5:0. Nakonec přesvědčivě a i zaslouženě, ale obdiv nutno vyseknout i hostům, kteří utkání nezabalili za žádného stavu a bojovali co mohli až do konce. Za týden nás čeká už ale jiný kalibr a to druhý tým tabulky Leština na jejím hřišti a to bude chtít opět maximální výkon a nasazení.




Sestavy




ŽK: 89. M. Prokop .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BAHOUNEK Adam - KREJČÍ David, KUTAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Jiří Šafář
Tip experta: výhra domácích

K tomu mám jen jedno slovo: Bratrušov.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích