Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 14:30

23.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Šumperku deklasovala další tým, tentokrát to byl Baník Staré Město


Branky


9

V utkání 23. kola doma rezerva Šumperku přivítala Baník Staré Město. V minulém kole Šumperk porazil 9:0 Leštinu. A i v tomto utkání to byla vysoká gólová nadílka. Šumperk "B" zvítězil 10:3 nad Baníkem Staré Město. V tabulce už tak domácí poskočili na sedmé místo a Baník se propadl na osmé místo právě za dnešního soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně pro domácí

Do utkání vstoupili lépe domácí, hned ve 3. minutě se dokázal prosadit Adam Žák a dostal domácí do vedení 1:0. V 18. minutě po kombinaci ve středu hřiště, byl adresátém přihrávky Adam Žák a prostřelil hostujícího brankáře a bylo to 2:0. O dvě minuty později se do útoku dostali hosté a k míči se dostal Filip Gábor a podařilo se mu prostřelit brankáře domácích a snížit tak na 2:1. Ve 27. minutě opět po krásné kombinaci domácích se ve vápně dostal míč k Martinovi Hýžďalovi a ten vrátil domácím dvoubrankové vedení. Domácí hráli výborně na míči a vytvářeli si jednu šanci za druhou. O pět minut později, se trefil Ondřej Musílek a bylo to 4:1. Těsně před koncem prvního poločasu, Klimek nahrával Adamovi Žákovi a ten už v první pětačtyřiceti minutovce završil hattrick. Do šaten se tak šlo za stavu 5:1 pro domácí. 

I ve druhé půli vstřelili domácí pět branek a slaví vysoké vítězství

Hosté do druhé půle vstoupili s cílem snížit stav utkání a neobdržet už tolik branek. To se ale příliš nepovedlo, hned ve 47. minutě Musílek přihrál Žákovi a ten zvýšil na 6:1. V 64. minutě se podařilo hostům snížit na 6:2, když se prosadil Michal Pořízka. O pět minut později přidal další branku domácích Jan Minář. Pouze o dvě minuty později po další přihrávce Musílka vstřelil další branku Žák a zvýšil už na 8:2. V 85. minutě se hostům povedla další akce, posledním u míče byl kapitán Pelech a snížil na 8:3. To však nebylo ještě vše. V 88. minutě se opět trefil Martin Hýžďal a svou druhou brankou v utkání zvýšil už na 9:3. Hosté už těšili na závěrečný hvizd. Ale ještě před koncem po kombinaci ve středu hřiště a zpětné přihrávce uzavřel skóre zápasu kanonýr Adam Žák. Rezerva Šumperku tak doma zvítězila 10:3 nad Baníkem Staré Město. Po minulém utkání, další vysoká výhra šumperského béčka. V tabulce se tak dostávají právě před Baník už na sedmé místo a to na jaře začínali na předposledním místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk B
Adam Žák - hráč: Další vysoká výhra, byla to velká paráda. Hodně gólů padlo po úniku středem hřiště, rád bych vyzdvihl Vojtu Klimka za jeho asistenci a nahrál mi do prázdné brány a i Ondru Musílka, který mi taky několikrát nahrál. Náš týmový výkon se mnohem zvedl a jsme víc sehraní, tak možná i proto teď střílíme tolik branek.

Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - kapitán: Zápas se Šumperkem by jsem asi rychle zapomněl. Kluci jsou šikovní a ví o sobě. Jejich kombinace a rychlý přechod do útoku , klobouk dolů. Na spoustu akcí jsme nestihli ani reagovat a taky tak vypadal výsledek , pro nás to byl kolotoč.



Sestavy


FK Šumperk B
J. Žanda [-] - J. Minář [-] , M. Churavý [-] , M. Jecu [-] , O. Jiroš [-] , A. Žák [-] , P. Dostál [-] , O. Krahula [-] , P. Přikryl [-] , V. Klimek [-] , O. Musílek [-]

Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - F. Gábor [-] , P. Baďura [-] , J. Kužma [-] , P. Pelech [-] , M. Pořízka [-] , J. Podhora [-] , J. Biloš [-] , J. Řezníček [-] , N. Gábor [-] , P. Pacal [-]

ŽK: 34. P. Přikryl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Habich Otakar - NAVRÁTIL Miroslav, ŠTĚPÁN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Jiří Šafář
Tip experta: výhra domácích

Šumperk má mladý a šikovný kádr. Kluci se ještě sportu mohou věnovat naplno, ale viděli jsme, že taky mohou klopýtnout. Teď o víkendu to ale nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích