Petrov potvrdil skvělou formu a doma porazil béčko Loštic


Branky


31. M. Gargulák (p.) , 34. L. Kováč , 50. L. Kováč , 55. R. Kühndel , 62. R. Kühndel , 83. L. Kováč - 6. J. Kobza , 74. R. Morávek (p.)
9

V utkání 23. kola se doma představil Petrov proti Lošticím "B". Petrov hraje na jaře ve skvělé formě a to dokázal potvrdit i v tomto utkání a dokázal zvítězit 6:2. Hattrick nasázel Lukáš Kováč a další dvě branky přidal Radek Kühndel. Petrov tak po výhře zůstává na čtvrtém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Aktuálně čtvrtý tým tabulky jen přihlížel, jak v 6. minutě našel Bednařík rozeběhnutého Kobzu a ten otevřel skóre a poslal hosty do vedení. Ze strany Loštic to ovšem na dlouhou dobu bylo to jediné směrem dopředu. Domácí se z inkasovaného gólu brzy vzpamatovali a svůj tlak proměnili v 31. minutě, kdy z nařízeného pokutového kopu se postavil k míči Michal Gargulák a dokázal proměnit. Srovnal tak stav utkání. Domácí byli i nadále lepším týmem a již za tři minuty se dostal k míči Lukáš Kováč a poslal Petrov do vedení. Na hostující branku se řítila jedna akce za druhou a jen díky dobře chytajícímu Chmelařovi zůstával rozdíl pouze jednobrankový. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí. 

Domácí se ve druhé půli ještě více rozstříleli, hosté už zvládli přidat pouze jednu branku

Loštice do druhé půle vsadily na změnu rozestavení a s pokyny aktivně napadat domácí rozehrávku. V 50. minutě využil brejkové situace Lukáš Kováč a dal tak domácím dvougólové vedení. O pět minut později se situace opakovala s tím rozdílem, že úspěšným střelcem byl Kühndel. V 62. minutě tentýž hráč využil i další hrubku v obraně Loštic a připsal si druhý gól a navýšil vedení už na 5:1. Hostům svitla naděje když v 74. minutě byl odpískán pokutový kop, k tomu se postavil Roman Morávek a proměnil, snížil tak na 5:2. To bylo ale opět ze strany hostů vše. V 83. minutě si ještě s hostující obranou pohrál Lukáš Kováč a završil hattrick. V utkání tak zvítězil Petrov 6:2 a zůstává na čtvrtém místě tabulky. Béčko Loštic se nachází na devátém místě tabulky, ale stále má ještě k dobru odložené utkání s béčkem Rapotína. 



Ohlasy k zápasu


Petrov-Sob.
Jan Gargulák - hráč: V sobotu nás čekal nevyzpytatelný soupeř z Loštic. Bohužel během týdne onemocněl dvougólový střelec z minulého týdne, Honza Minarik. Naštěstí se nám podařilo Loštice bez problému přehrát. První poločas byl zcela v naši režii, kdy jsme dobývali branku soupeře. Bohužel se nám nedařila finální fáze. Buď nám míč v poslední fázi odskočil nebo jsme trefili jen brankáře. Celý první poločas jsme soupeře nepouštěli za polovinu až na jednu výjimku, ze které nám dal soupeř gól. Nenechali jsme se rozhodit, protože víme že jarní část sezóny máme formu. Do konce prvního poločasu se nám podařilo skóre otočit. Kdy se prvně k pokutovému kopu postavil Michal Gargulák a proměnil a následně gólový příděl prvního poločasu ukončil Lukáš Kováč. Do šatny se tak šlo za stavu 2:1 pro nás. Do desáté minuty druhého poločasu jsme dali dva rychlé góly a pak se zápas víceméně jen dohrával. Konečné skóre 6:2 odpovídá vývoji zápasu.

SK Loštice B
Martin Krejčí - trenér: Po zásluze odjíždíme s prázdnou. Výkon, kterým jsme se prezentovali nebyl hodný okresního přeboru. Bez tréninku a tvrdé práce změna nepřijde. Jsem z výkonu hráčů opravdu zklamaný.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: BAHOUNEK Adam - KREJČÍ David, POBUCKÝ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Jiří Šafář
Tip experta: výhra domácích

Každý zápas je jiný. Petrov má kvalitní kádr, o který se může opřít. Za mě jasná výhra Petrova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích