1:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palonín doma podlehl Novému Malínu


Branky


79. P. Ondruška - 7. M. Klimek , 15. O. Dus , 17. T. Haša , 40. L. Pospíšil (p.) , 64. O. Dus , 75. O. Dus , 77. L. Pospíšil
4

V utkání 22. kola se doma utkal Palonín s Novým Malínem. Malín se dostal v posledních zápasech na vítěznou vlnu. A potvrdil to i v tomto zápase. Palonín doma prohrál 1:7. Nový Malín tak zůstává na třetím místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Do utkání vstoupili aktivněji hosté. Už v 7. minutě se dostal k míči Martin Klimek a poslal hosty do vedení 0:1. V 15. minutě byl adresátém míče Ondřej Dus, a ten šajtlí z hranice vápna zakroutil míč k tyči a zvýšil vedení hostů. O dvě minuty později, se po krásné průnikové přihrávce dostal před branku Tomáš Haša a dokázal prostřelit hostujícího gólmana a bylo to už 0:3. Hosté s přehledem kontrolovali hru a drželi míč na kopačkách. Ve 40. minutě byl po faulu na hostujícího hráče odpískán pokutový kop. K tomu se postavil Lukáš Pospíšil a zvýšil na 0:4. Po výborné první půli tak šli do kabin spokojenější hosté. 

Domácí dokázali vstřelit gól, ale i hosté přidali další branky a zaslouženě zvítězili

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí. Nedokázali se však prosadit a tak hosté se po krásné kombinaci dostali do vápna a po přihrávce se prosadil Ondřej Dus. A bylo to už 0:5. V 75. minutě Pospíšil centroval míč do vápna, tam si ho našel Ondřej Dus a hlavou přeloboval brankáře hostů a zvýšil na 0:6. O čtyři minuty později dostal míč Lukáš Pospíšil a po krásné individuální akci, kdy si ve vápně položil dva obránce a potom chladnokrevně zakončil a navýšil tak už vedení hostů na 0:7. Dvě minuty na to se domácí dočkali čestného gólu, kdy se po centru do vápna prosadil Petr Ondruška a snížil tak skóre zápasu. Utkání se dohrálo v klidném duchu a nic dalšího už se nestalo. Palonín  tak doma podlehl 1:7 Novému Malínu. Nový Malín tak po další výhře nadále zůstává na třetím místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nový Malín
David Michalička - vedoucí týmu: V dnešním utkání jsme přijeli do Palonína bez kapitána Nováka a Rostislava Bílka, takže naši dva zkušení hráči z defenzivy chyběli. Trochu byly obavy, jak bude hra dozadu vypadat, ale ty dlouho netrvaly. Kluci k utkání přistoupili zodpovědně a od začátku jsme byli jasně lepší a kontrolovali jsme hru. V 17. minutě už jsme vedli 3:0 a bylo po zápase.



Sestavy


Palonín
M. Krbec [-] - P. Čaniga [-] , J. Opravil [-] , A. Tichý [-] , P. Faltýnek [-] , L. Vyjídáček [-] , R. Ellner [-] , M. Ellner [-] , V. Pobucký [-] , T. Heinz [-] , M. Hejtmánek [-]

TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - J. Laštůvka [-] , O. Dus [-] , L. Pospíšil [-] , L. Korger [-] , J. Palatka [-] , T. Haša [-] , M. Klimek [-] , D. Janda [-] , . Michalička [-] , J. Diblík [-]

ŽK: 32. L. Pospíšil .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - KUTAL Martin, ŠTĚPÁN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Ondřej Krč
Tip experta: výhra hostů

Palonín dostává jednu šišku za druhou. Nebude tomu jinak i v tomto zápase. Nový Malín vyhraje větším gólovým rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů