D. Matys 32.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Bratrušov doma podlehl lídrovi tabulky Juventus Mohelnice


Branky


32. D. Matys - 54. M. Duda , 70. D. Šrot
4

V šlágru 22. kola se doma přestavil na jaře výborně hrající Bratrušov proti prvnímu týmu tabulky Juventus Mohelnice.Domácí po poločase vedli, hosté však v druhé půli dokázali utkání otočit a berou tři body. Bratrušov tak doma padl 1:2 s Juventus Mohelnice, v tabulce se propadl na páté místo. Juventus díky zavahání Leštiny na hřišti Šumperku "B" navýšil náskok na prvním místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Utkání se odehrálo na extrémně tvrdém a hrbolatém hřišti. Domácí vstoupili do zápaseu lépe, drželi míč na kopačkách a měli herní převahu. Hosté pouze nakopávali míče dopředu, ale s tím si obrana Bratrušova hravě poradila. Domácí byli výborní po soupeřovu šestnáctku ale ve finální fázi to nebylo úplně ono. Ve 32. minutě, se trochu se štěstím na pravé straně uvolnil přes obránce Matěj Hlavinka a potom už jen předložil gólovou lahádku Davidovi Matysovi a ten poslal míč do prázdné branky a bylo to 1:0. I nadále byli domácí aktivnější, ale další možnosti nedokázali využít. Nic dalšího se už nestalo a tak se šlo do šaten za lepšího stavu pro domácí. 

Hosté otočili stav utkání a berou tři body

Ve druhé půli hostující tým zpřesnil hru a vyrovnal obraz hry. V 54. minutě hostující hráč Duda na pravé straně krásně a efektivně vymotal obránce domácích, kteří už jen staticky přihlíželi jak uklízí míč kolem brankáře na vzdálenější tyč a srovnáná na 1:1. Domácí se snažili vstřelit branku a vrátit se do vedení, ale to se nepovedlo. Naopak druhý gól vstřelili hosté, když v 70. minutě se míč po levé straně dostal už patrně za brankovou čáru, ale hosté nepřestali hrát a brankář domácích zdviženou rukou gestikuloval, že míč byl v zámezí, což však pomezní rozhodčí hlavnímu nesignalizoval a soupeř na rozdíl od domácí obrany nepřestal hrát a zpětný míč hlavou do branky uklidil Daniel Šrot a poslal hosty do vedení 1:2. Pro domácí zbývalo ještě dostatek času na vyrovnání. Postupně zjednodušili hru a dlouhými míči se snažili hledat hlavičkáře před brankou hostí. Chyběl však větší důraz, případně míče sbíral gólman Juventusu. V 85. minutě byl po druhé žluté kartě, za kritiku rozhodčího vyloučen hráč hostí Jaroslav Appl. Hosté i v deseti náskok udrželi a připisují si tři body. Bratrušov tak po vítězství v Šumperku, tentokrát doma padl s lídrem tabulky.



Ohlasy k zápasu


Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Po minulém euforickém vítězství na půdě šumperského béčka jsme chtěli v domácím prostředí důležité tři body potvrdit. Ale aby to nebylo tak jednoduché, přivítali jsme vedoucí tým tabulky Juventus Mohelnice. Při podzimní vzájemné konfrontaci byla atmosféra trochu více vyhrocená a proto jsme očekávali něco podobného i u nás no a nakonec jsem se nemýlil. Přesto jsme chtěli soupeři podzimní porážku vrátit. V týdnu před utkáním jsme sice počítali některé absence, Marek Málek odjel pracovně do zahraničí, Jirka Žižka odnesl duel se Šumperkem s lehkým otřesem mozku a Dan Pantlík laboroval s výronem kotníku. Naopak po dlouhé době se k nám připojil Libor Demeter a Standovi Szapovalovi vypršel trest za vyloučení s Petrovem. Zápis o utkání jsme tak měli v plném osmnáctičlenném obsazení. Soupeř na tom byl početně hůře a přijel jen se dvěma střídajícími hráči, ale nakonec mu to nevadilo. V první půli jsme byli lepším týmem, bohužel z herní převahy jsme využili pouze jednu situaci a další branky jsme přidat nedokázali. Ve druhé půli hosté otočili stav utkání. Po druhé brance hostí, jsme ještě měli dost času na vyrovnání, ale chyběl nám větší důraz a hladovost po gólu. S prvním týmem tabulky prohrát 1:2 určitě není ostuda, ale co mě nejvíc mrzí, že jak tato tak i minulá porážka s Petrovem byla strašně laciná a způsobená našimi zbytečnými chybami. Nic se však neděje, jedeme dál a budeme se snažit vyhrát už v následujícím utkání, které hrajeme na domácím hřišti, tentokrát až v neděli 21. května v 16:30 s Palonínem.

Juv. Mohelnice
Pavel Hampl - předseda týmu: Velmi bojovné a místy tvrdé utkání. Domácí šli v první půli šťastně do vedení. Druhý poločas Juventus zpřesnil hru a vytvářel si šance. Obrátili jsme stav utkání a svou aktivní hrou jsme už vyrovnání nedopustili a bereme vítězství.



Sestavy



Juv. Mohelnice
P. Malinka [-] - J. Mičker [-] , M. Duda [-] , D. Šrot [-] , D. Vyroubal [-] , K. Appl [-] , J. Appl [-] , T. Šerhant [-] , M. Karger [-] , L. Grepl [-] , M. Svačina [-]

ŽK: 46. M. Hlavinka , 79. J. Cakirpaloglu , 93. L. Greif - 38. J. Appl , 44. A. Semian , 75. M. Karger , 92. M. Svačina . ČK: 85. J. Appl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KROBOT Ladislav - MUSIL Petr, JANKŮ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Ondřej Krč
Tip experta: výhra domácích

Bratrušov je na jaře ve výborné formě. V minulém kole porazil Šumperk a nyní hraje doma, kde je silný. Bratrušov utkání vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích