Béčko Loštic doma přestřílelo Jestřebí


Branky


10. R. Morávek (p.) , 28. J. Mikeš , 65. M. Krejčí , 69. J. Mikeš , 83. J. Mikeš - 49. L. Mička , 51. P. Vaňourek , 80. T. Horký (p.)
4

V utkání 22. kola se doma utkaly Loštice s Jestřebím. Jestřebí se na jaře zatím nedaří a nezlomili to ani v tomto utkání. Loštice "B" zvítězily 5:3 a v tabulce jsou tak na devátém místě. Jestřebí se propadlo na dvanácté místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Za stálého deště se rozehrálo utkání Loštic s Jestřebím. Domácí vstoupili do utkání lépe a po aktivním napadání soupeřovi obrany, byl ve vápně skluzem podražen Strouhal a byl nařízen pokutový kop pro domácí. K tomu se postavil Roman Morávek a otevřel skóre. Hosté se dostali k ohrožení branky, ale Viktor Švub netrefil zařízení. Domácí nadále pokračovali v aktivní hře a díky podpoře skvěle hrajícího krajního beka Kobzy, se jim dařilo hostující obranu přečíslovat. Pak se zranil Martin Horký a hosté museli nuceně střídat. V 28. minutě se po kombinaci na pravé straně hřiště dostal k míči Jan Mikeš a placírkou poslal míč ke vzdálenější tyči a zvýšil na 2:0. Dvě gólové příležitosti si dokázal vypracovat i střelec první branky Morávek, ale žádná z jeho střel se mezi tři tyče nevlezla. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.  

Gólová druhé půle, ale šťastnější byli domácí

Do druhé půle nastoupili hráči Jestřebí s cílem zápas zdramatizovat. To se jim podařilo, když ve 49. minutě propadnul míč na zadní tyč a Lukáš Mička snížil na 2:1. O dvě minuty později se po rohovém kopu v malém vápně dostal k míči Petr Vaňouřek  a uklidil míč pod břevno a bylo srovnáno 2:2. V 65. minutě si Josef Mikeš natáhnul míč na střed hřiště a v pravý okamžik uvolnil rozeběhnutého Martina Krejčího, který se z hranice šestnáctky nemýlil a obstřelem vrátil Lošticím vedení. O čtyři minuty později důrazně napadal hostující obranu Jan Mikeš a povedlo se mu dostat míč do sítě a zvýšil vedení na 4:2. V 80. minutě byl po faulu na hostujícího hráče odpískán pokutový kop, ten s přehledem proměnil Tomáš Horký a bylo to 4:3. Hosté tak snížili na rozdíl jediné branky a hnali se za vyrovnáním. V přemíře snahy však dostal Franta Marada druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. V 83. minutě se k míči dostal Josef Mikeš, našteloval si míč na svoji levou nohu a přízemní střelou na bližší tyč rozvlnil síť za bezmocným brankářem Doubravou. V závěru zápasu už se nic dalšího nestalo a domácí tak zvítězili 5:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Loštice B
Martin Krejčí - trenér: Až na prvních pět minut druhého poločasu jsme měli zápas pevně pod kontrolou. Hráči odevzdali před domácím publikem maximum a díky tomu zůstávají tři body doma.

Jestřebí
Jan Lukáč - předseda: Škoda našich chyb, za tři branky venku se normálně berou tři body, bohužel nám to vzadu skřípe a na góly se nadřeme. Nic nevzdáváme a za týden musíme zabrat.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: JASTRZEMBSKI Richard - JANKŮ Milan, NAVRÁTIL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Ondřej Krč
Tip experta: výhra hostů

Jestřebí se trápí a na jaře ještě nevyhrálo. Věřím, že toto prokletí zlomí v utkání s Lošticemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích