Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rapotína doma podlehlo Úsovu


Branky


4

V utkání 22. kola se doma utkal Rapotín "B" s Úsovem. Úspěšnější v utkání byli nakonec hosté. Béčko Rapotína podlehlo doma Úsovu 2:3. Domácí tak zůstávají na předposledním místě a Úsov se po výhře posunul na desáté místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Domácí začali utkání aktivněj, dostali se do pár dobrých příležitostí, ale ty nedokázali využít. Ve 34. minutě se hosté dostali do brejkové situace, kdy se k míči dostal Michal Obíral, utekl obraně domácích a prostřelil brankáře a bylo to 0:1. Ve 42. minutě se po lajně prodíral Michal Obíral, ústal kontakt se soupeřem, rozhodčí citlivě ponechal výhodu pro hosty, a následně dával míč do šestnáctky kde se ho zmocnil Ondřej Hlaváč a uklidil ho do sítě a zvýšil vedení hostů na 0:2. Do šaten se tak šlo za lepšího stavu pro Úsov.

Domácí dokázali snížit, hosté však opět navýšili vedení a to už domácí nezvládli zareagovat

Do druhé půle vstoupilo lépe domácí mužstvo. Domácí se dostávali do dobrých příležitostí, a v 60. minutě se po jedné z nich prosadil David Boško. Ale v 68. minutě vrátil dvoubrankové vedení hostům útočník Stanislav Březina a bylo to 1:3. V 83. minutě se po kombinaci domácího týmu dostal k míči opět David Boško a střelou z hranice vápna se dokázal prosadit a snížil stav na 2:3. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale nic dalšího už se v utkání nestalo. Béčko Rapotína tak doma podlehlo 2:3 Úsovu. 



Ohlasy k zápasu



Úsov
David Kubík - kapitán: Do Rapotína jsme jeli s tím, že jsou jen bod před námi a my chceme vyhrát a získat tři body. Po první půli jsme vedli 2:0. Většinou nás trápí, že hned po výměně stran dostaneme gól, teď jsme ho dostali až v 60. minutě, to nás ale nemrzelo dlouho a za pár minut jsme přidali na 3:1. Domácí pak ještě dokázali snížit, ale pohlídali jsme zbytek zápasu a bereme tři body. Bohužel se nám ke konci zápasu zranil náš nejlepší střelec Stanislav Březina a to si myslím, že nám bude hodně chybět do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín B
D. Bartoň [-] - M. Schejbal [-] , J. Ludvík [-] , M. Charvát [-] , J. Baláž [-] , M. Kupčík [-] , T. Viktořík [-] , D. Boško [-] , J. Mašlej [-] , V. Frank [-] , D. Saňák [-]

Úsov
M. Grygar [-] - S. Březina [-] , O. Hlaváč [-] , P. Mucha [-] , M. Nevěřil [-] , M. Frank [-] , M. Jiroušek [-] , R. Dopita [-] , D. Kubík [-] , T. Keprt [-] , M. Obíral [-]

ŽK: 14. M. Kupčík , 43. J. Mašlej .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: PROVAZNÍK Jan - MUSIL Petr, KREJČÍ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Ondřej Krč
Tip experta: remíza

Souboj dvou týmu ze spodu tabulky. Utkání skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů