Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zábřehu doma porazilo Dubicko


Branky


4

V utkání 22. kola doma béčko Zábřehu přivítalo Dubicko. Zábřeh "B" dokázal zvítězil 5:1 a v tabulce se drží na šestém místě. Dubicku patří po tomto zápase jedenácté místo, ale okolo něj je to velmi nahuštěné a počítá se každý bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně pro domácí

Do zápasu vstoupili výborné domácí. Hned z první akce, v první minutě dokázali vstřelit gól. Hned po rozehrávce dostal míč do strany hřiště kapitán Ohrablo a přízemním centrem do vápna našel Jana Smékala a ten nekompromisně zakončil a poslal domácí do vedení 1:0. O deset minut později si tito dva hráči prohodili role, když se Smékal dostal do pokutového území a před vybíhajícím gólmanem přihrál Ohrablovi, který měl před sebou odkrytou branku a bez problému dopravil míč do sítě a zvýšil na 2:0. Ve 23. minutě hosté rozehrávali rohový kop, po kterém míč propadl do malého vápna, a hráč hostí Lukáš Plhák měl před sebou prázdnou bránu, kterou bez problému trefil a snížil tak na 2:1. Ve 40. minutě po přízemním centru Hrubého, který prošel vápnem až na zadní tyč se opět prosadil Jan Smékal a zvýšil na 3:1. Hned o minutu později dostal Hrubý míč do křídla a přihrávkou pod sebe do vápna našel Martina Jedelského, ktrerý vstřelil čtvrtou branku. Do šaten se tak šlo za komfortního vedení pro domácí. 

Domácí přidali branku a zaslouženě zvítězili

V první půli byli jasně lepší domácí, hosté kromě rohového kopu a branky téměr nic neměli. Na začátku druhé půle v 50. minutě měli domácí standartní situaci, kterou zahrával Jan Smékal a zhruba z dvaceti metrů krásnou střelou obstřelil zeď a míč zapadl přesně k tyči. Smékal tak završil hattrick. Domácí se dostali ještě do několika šancí, ale další už nedokázali proměnit. Následně už se zápas spíše jen dohrával, protože o vítězi bylo rozhodnuto. Po závěrečném hvizdu se z vítěství radovalo béčko Zábřehu když zvítězilo 5:1 nad Dubickem. 



Ohlasy k zápasu


SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Do utkání jsem skrze zranění kotníku nemohl nastoupit. V brance mě tak nahradil Jan Diviš. Do zápasu jsme vstoupili výborně, hned z první akce jsme dali branku. O chvíli později jsme přidali druhou branku a udalo směr zápasu. Kluci hráli uvolněně a v pohodě. Utkání bavilo a předvedli jsme dobrý výkon. Věřím, že nám to pomůže i do dalších zápas, které nás ještě čekají.




Sestavy


SK SULKO-Zábřeh B
M. Hrubý [-] , D. Kutal [-] , P. Bittner [-] , J. Diviš [-] , D. Ohrablo [-] , J. Smékal [-] , V. Ogrocki [-] , D. Lasovský [-] , M. Jedelský [-] , O. Paclík [-] , S. Hampl [-]

FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Horák [-] , L. Plhák [-] , M. Pur [-] - P. Pobucký [-] , P. Šťastný [-] , D. Pospíšil [-] , R. Panák [-] , F. Šín [-] - D. Richter [-] , P. Kupka [-] -

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Žák Ludvík - BERKA Václav, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Ondřej Krč
Tip experta: výhra domácích

Utkání bude vyrovnané, ale přesto vyhraje domácí Zábřeh.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích