Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Staré Město doma padl po penaltovém rozstřelu s Petrovem


Branky


4

V utkání 22. kola se doma představil Baník Staré Město proti Petrovu. Hosté jsou na jaře ve výborné formě. Domácí tak čekalo těžké utkání, které skončilo remízou 3:3 a následoval penaltový rozstřel, ve kterém bylo úspěšnější hostující mužstvo. Baník tak doma podlehl Petrovu 3:4 na penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po první půli ve vedení

Domácí vstoupili do utkání aktivněji. V 19. minutě proniknul kapitán Pelech do šestnáctky hostů a přihrával na Lazarova, který uklidil míč do prázdné brány a poslal domácí do vedení 1:0. Ve 25. minutě se hosté dostali podobné akci, kdy se bránou míče zmocnil Jan Minarik a úspěšně zakončil a srovnává na 1:1. Oba týmy se dostávaly do zajímavých šancí. Ve 44. minutě, se z nákopu za obranu hostů dostal k míči Jakub Januška a z ostrého úhlu prostřelil brankáře domácího týmu a dostal tak hosty do vedení 1:2. Petrov tak gólem do šatny, šel do kabin spokojenější. 

Staré Město srovnalo utkání a poslalo do ho penaltového rozstřelu

Hned na začátku druhé půle domácí udělali velkou chybu v rozehrávce, když se nepovedl odkop bankáři a toho využil hostující Jan Minarik a svou druhou brankou v zápase navýšil vedení na 1:3. Domácí to ale nezlomilo a chtěli s utkáním něco udělat. V 66. minutě se balón z autu dostal k Michalovi Pořízkovi, který se dobře zorientoval před bránou a snížil na 2:3. V 77. minutě se aktivní Petr Pelech dostal do vápna hostí a přihrávkou pod sebe našel Lazarova a ten po podobné spolupráci jako při první brance srovnaná stav utkání na 3:3. Další šance obou týmů už se nepovedlo proměnit, a tak utkání skončilo remízou a o vítězi musel rozhodnout penaltový rozstřel. 

Hosté berou výhru po penaltách

V lepším rozpoložení do penalt šli domácí, kteří dokázali z 1:3 srovnat na 3:3, ale v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté a tak si Petrov veze dva body za výhru po penaltách ze Starého Města. 



Ohlasy k zápasu


Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - kapitán: Věděli jsme, že zápas se Sobotínem bude těžký. Sobotín má na jaře výbornou formu. Oba týmy si vytvářeli slušné akce, ale také dělali velké chyby. Takže remíza asi zasloužená pro oba.




Sestavy


Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - J. Řezníček [-] , I. Lazarov [-] , F. Gábor [-] , P. Pacal [-] , J. Novosád [-] , M. Pořízka [-] , P. Pelech [-] , J. Podhora [-] , P. Baďura [-] , N. Gábor [-]

Petrov-Sob.
M. Voznica [-] - J. Gargulák [-] , A. Matocha [-] - O. Skalák [-] , L. Kováč [-] , M. Gargulák [-] , R. Kühndel [-] - J. Januška [-] , J. Minarik [-] - M. Matoušek [-] , F. Lopez [-]

ŽK: 53. M. Matoušek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kubíček Stanislav - NAVRÁTIL Miroslav, ŠTĚPÁN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Ondřej Krč
Tip experta: výhra hostů

Jako vždy to bude ve Starém Městě tvrdý boj. Věřím však, že to kluci zvládnou a dovezou domů tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů