Vyrovnané utkání rozhodl penaltový rozstřel, v něm bylo úspěšnější Dubicko, které tak porazilo béčko Loštic


Branky


16. P. Kupka - 85. T. Havelka (p.)
9

V utkání 21. kola se doma představilo Dubicko proti béčku Loštic. Oba týmy na tom byli podobně bodově, a tak nás čekalo zajímavé utkání. Po penaltách zvítězilo Dubicko 2:1 a dotáhlo se tak bodově na Loštice. Ty však mají ještě zápas k dobru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Do utkání vstoupili aktivněji domácí. Zahrozili hned ve 3. minutě, kdy se po kombinaci na pravé straně dostal k zakončení útočník Dubicka, ale s jeho střelou si gólman Novák dokázal poradit. V 16. minutě zahrávali domácí rohový kop, k odraženému míči se dostal Petr Kupka a ten z hranice velkého vápna prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Domácí se tak ujali vedení 1:0. Loštice si šance vytvářely jen vyjímečně a když tu největší nreproměnil Havelka, šlo se do kabin za stavu 1:0 pro domácí. 

Hosté dokázali srovnat

Do druhé půle Loštice upravily rozestavení a hned od začátku se hnaly za vyrovnáním. Domácí tak mohli spoléhat na rychlé brejky. Do pokutového území domácích létal jeden míč za druhým, s tím ale hráči Dubicka věděli rady. V 85. minutě se hosté dostali do vápna a po závaru před domácí brankou, jeden z obránců zahrál rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Tomáš Havelka a nemýlil se. A tak bylo srovnáno 1:1. Ani jeden tým už se na další branku nezmohl, a tak utkání dospělo do penaltového rozstřelu. 

Domácí byli úspěšnější

Šťastnější v penaltovém rozstřelu bylo domácí mužstvo. Dubicko si tak připsalo dva body do tabulky. Loštice pouze bod za remízu. 



Ohlasy k zápasu



SK Loštice B
Martin Krejčí - trenér: První poločas nás soupeř předčil nasazením. V tom druhém se karta otočila, ale na více než bod to bohužel nestačilo.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: JASTRZEMBSKI Richard - KROBOT Ladislav, POBUCKÝ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Michal Kejík
Tip experta: remíza

Tady těžko hledat favorita, za mě remízové utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích