Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 15:00

21.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí doma vedlo, Baník Staré Město ale utkání otočil a bere tři body za výhru


Branky


9

V utkání 21. kola se doma utkalo Jestřebí s Baníkem Staré Město. Oba týmy na tom byly tabulkově velmi podobně. Domácí vedli 1:0, ale hosté ještě do půle skóre otočili. Jedním z klíčových momentů utkání byla druhá žlutá karta pro hostujícího stopera, po faulu na Maradu, ten musel být odvezen do nemocnice na kontrolu. Následně Baník i v deseti přidal další branky. Jestřebí tak podlehlo Starému Městu 1:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté do půle ještě stihli otočit skóre

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, v úvodu drželi více míč na kopačkách. Ve 29. minutě se dostali domácí do vedení, když Franta Marada prostřelil hostujícího gólmana. A bylo to 1:0. O tři minuty později se k míči dostal Petr Baďura, po levé straně prošel přes několik hráčů a dostal se až k zakončení a přesnou trefou doputoval míč až do sítě. Bylo srovnáno 1:1. Ve 41. minutě se brankáři domácího týmu nepovedl odkop, čehož využil Ivo Lazarov a poslal hosty do vedení 1:2. Do šaten se tak šlo za lepšího stavu pro Baník. 

Brutální faul na Frantu Maradu, červená pro hostujícího stopera, Baník ale i v deseti dokráčel pro vítězství

Do druhé půle vstoupilo aktivněji domácí mužstvo. Připravilo si tři zajímavé šance, ale ani jedna se neujala, když výbornými zákroky přispěl i hostující gólman Standa Pěnička. V 54. minutě obdržel hostující stoper Luděk Rohoň první žlutou kartu. Hned o dvě minuty později, stejný hráč ostrým faulem zezadu poslal k zemi Frantu Maradu, a byl vyloučen. S Frantou to nevypadalo moc dobře, ale naštěstí se z toho pomalu dostal za lékařské asistence, ale musel zamířit do nemocnice na kontrolu. Domácí tak dohrávali bez střelce první branky, a hosté po červené kartě v deseti. Domácím týmem toto zranění otřáslo, a tak hosté se i v oslabení dostávali do šancí. V 66. minutě byl adresátém přihrávky Petr Pelech, utekl po lajně a ostrým centrem našel před bránou Jana Novosáda a ten zvýšil vedení hostů na 1:3. Domácí už to zlomilo a hosté dohrávali zbytek utkání na útočné polovině. Do obrovských šancí se dostal Ivo Lazarov, jednou to byla tyč, podruhé břevno, ale další už dokázal zužitkovat. Přidal tak čtvrtou a pátou branku Baníku a zkompletoval hattrick. Jestřebí tak doma podlehlo Baníku Staré Město 1:5. 



Ohlasy k zápasu


Jestřebí
Jan Lukáč - předseda týmu: Zápas, kde jsme už potřebovali bodovat, se zpočátku pro nás vyvíjel dobře, dali jsme první branku. Hosté však dokázali skóre ještě v první půli otočit. V 56. minutě přišel kriminální faul na Frantu Maradu, který byl zezadu faulován do oblasti zátylku a nevypadalo to s ním moc dobře, nakonec musel na kontrolu do nemocnice. To s námi docela otřáslo a přesilovku protože hostující stoper dostal červenou kartu, jsme nebyli schopni využít. Dostali jsme třetí gól, v závěru zdecimované mužstvo ještě dostalo další dvě branky. Nejdůležitější je však zdraví Franty a všichni mu držíme palce, aby byl v pořádku. Za týden jedeme do Loštic, kde musíme prolomit naši střeleckou smůlu a zabojovat o body, které už nutně potřebujeme.

Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - kapitán: Utkání s Jestřebím jsme zvládli dobře. Začátek utkání jsme měli trochu horší, ale ještě do půle se nám podařilo skóre otočit. Ve druhé půli náš stoper během dvou minut nasbíral dvě žluté karty a musel ze hřiště. Asi největší pochvalu zaslouží náš gólman Standa Pěnička, v největším tlaku soupeře. kdy jsme hráli v oslabení, vytáhl několik dobrých zákroků a udržel nás ve vedení. Dokázali jsme přidat třetí branku, soupeř se pak už všeho vzdal a my posledních dvacet minut jen atakovali bránu. Ivo Lazarov přidal další dvě branky a jsme rádi za výhru.



Sestavy


Jestřebí
R. Doubrava [-] - F. Marada [-] , L. Mička [-] , T. Horký [-] , J. Janíček [-] , V. Švub [-] , M. Sládek [-] , M. Horký [-] , D. Kondler [-] , M. Krátký [-] , T. Klubíčko [-]

Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - P. Pacal [-] , P. Baďura [-] , J. Novosád [-] , M. Pořízka [-] , J. Podhora [-] , P. Pelech [-] , J. Řezníček [-] , J. Biloš [-] , L. Rohoň [-] , N. Gábor [-]

ŽK: 54. L. Rohoň . ČK: 56. L. Rohoň .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Trávníček Miroslav - HABICH Otakar, RULÍŠEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Michal Kejík
Tip experta: výhra domácích

Doma na malém těžkém hřišti to domácí ukopou. Staré Město venku není tak silné.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích