P. Erneker 53.
T. Šerhant 89. (p.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky Juventus Mohelnice doma prohrál na penalty s Úsovem


Branky


53. P. Erneker , 89. T. Šerhant (p.) - 31. S. Březina , 62. S. Březina
5

Suverenního lídra tabulky Juventus Mohelnice, čekalo doma další kolo, tentokrát proti hostům z Úsova. Úsov v prvním jarní kole nehrál, jeho utkání proti Petrovu bylo odloženo. Hosté se tak na utkání velice těšili, a podle toho to vypadalo. Vyrovnané utkání rozhodoval penaltový rozstřel. V něm se radovali hosté a odváží z Mohelnice nečekanou výhru po výsledky 2:3 po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březina poslal hosty do vedení

Pro hráče Úsova to bylo první jarní utkání, a vlítli do něj s velkou energií. V nepříjemně chladném počasí byli hosté aktivnější, vypracovali si více šancí. Jednu z nich proměnil po přízemní střele Březina a Úsov šel do vedení na hřišti Mohelnice. Další branky už jsme se v první půli nedočkali a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty.

Po druhé půli nerozhodně

V druhé půli se výkon domácího Juventusu zlepšil. Domácí se tlačili za vyrovnaním. V 53. minutě se z trestného kopu povedenou střelou prosadil Erneker a bylo srovnáno. V 62. minutě se po útočné akci hostů prosadil podruhé v utkání Stanislav Březina a vrátil Úsovu vedení. Už to vypadalo, že takhle utkání skončí, ale těsně před koncem nařídil rozhodčí penaltu pro Juventus. Tu proměnil Šerhant a bylo to 2:2. Nic dalšího už se nestalo, a jak to v této soutěži bývá následoval penaltový rozstřel o to kdo získá bod navíc.

Hosté nedali brankáři Juventusu šanci

Za Úsov se postavilo k penaltám těchto 5 hráčů. Michal Obíral, Martin Pavlík, Stanislav Březina, David Kubík a Ondřej Kubík. Všichni tito hráči svou penaltu proměnili. Brankář Úsova Martin Grygar navíc jednu penaltu lapil. A hosté mohli slavit. Z Mohelnice si tak vezou dva body za vítězství po penaltách. 



Ohlasy k zápasu


Juv. Mohelnice
Pavel Hampl - předseda týmu: V první půli byl Úsov aktivnější. Ve druhé půli jsme se zlepšili a zaslouženě utkání srovnali. Po závěrečném hvizdu byli v rozstřelu šťastnější hosté.




Sestavy


Juv. Mohelnice
P. Malinka [-] - K. Appl [-] , J. Appl [-] , J. Kloss [-] , K. Šafář [-] , M. Duda [-] , T. Šerhant [-] , P. Erneker [-] , D. Vyroubal [-] , M. Svačina [-] , A. Heidenreich [-]

Úsov
M. Grygar [-] - O. Kubík [-] , M. Frank [-] , M. Dopita [-] , R. Dopita [-] , O. Hlaváč [-] , M. Pavlík [-] , T. Keprt [-] , D. Kubík [-] , S. Březina [-] , M. Obíral [-]

ŽK: 72. J. Appl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BAHOUNEK Adam - KROBOT Ladislav, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Gabriel

Expert: Petr Pelech
Tip experta: výhra domácích

Zde si myslím že si to Mohelnice doma pohlídá a nepustí Úsov do větších akcí . Tip na výsledek 3:0

Tip: výhra domácích