1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratrušov zvítězil doma proti oslabenému Malínu


Branky


5

V druhém jarním kole přijel tým Nového Malína do Bratrušova. Po sněhové nadílce se hrálo na těžkém terénu. Hosté těsně před koncem první půle dostali červenou kartu a Bratrušov tak hrál celou druhou půli v početní přesile. Nakonec dokázal zvítězit těsným výsledkem 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka pro domácí, hosty poslal Dus do deseti

Na hřiště Bratrušova přijel třetí tým tabulky. Domácí chtěli potvrdit tříbodový zisk z minulého kola, ale bohužel něměli k dispozici brankářskou jedničku a tak musel v bráně zaskočit Pepa Příhoda. Bratrušov opět rychle udeřil. Ve 4. minutě poslal domácí do vedení Antonios Cakirpaloglu. Hosté se snažili kombinovat , ale na těžkém terénu to bylo složité. Domácí vsázeli na jednoduchost a bojovnost. Těsně před poločasovou přestávkou nesmyslně zezadu fauloval hostující hráč Dus a byl vyloučen. 

Malín se snažil i v deseti, ale skóre už se neměnilo

V druhé půli se oslabené mužstvo hostů snažilo zdramatizovat utkání. I v deseti byli lepším týmem na míči, ale obrana domácích vše zvládala. Bratrušov se většinu času bránil, a snažil se hrozit z brejků. Své šance ovšem neproměnil. A až do konce se musel strachovat o jednobrankové vedení. Hosté se na stále horším terénu už na vyrovnání nezmohli a z Bratrušova odjíždí bez bodů. Bratrušov tak připisuje druhou jarní výhru. naopak Malín druhou prohru. A díky tomu se Bratrušov vyšvihl už na 4. místo tabulky, a na svého dnešního soupeře, který zůstavá v tabulce na třetím místě, ztrácí aktuálně pět bodů. 



Ohlasy k zápasu


Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Nutno sportovně uznat, že Malín byl i v deseti hráčích lepším týmem, většinu druhého poločasu jsme se pouze bránili. Ale do ničeho zásadního jsme hosty nepustili a v defenzivě pracovali dobře a poctivě. Jarních šest bodů se počítá a rázem jsme se dostali na 4. místo tabulky hned za našeho dnešního soupeře. V dnešním utkání bych rád vyzdvihnul celou obrannou řadu s brankářem, který byť jen jako záskok udržel čisté konto.

TJ Sokol Nový Malín
Jakub Diblík - hráč: Po celý zápas jsme byli lepším týmem. Bohužel utkání ovlivnilo vyloučení. I v deseti jsme hráli na jejich polovině, ale nepodařilo se nám vstřelit gól.



Sestavy


Bratrušov
J. Příhoda [-] - M. Prokop [-] , M. Málek [-] , L. Greif [-] , B. Bartoš [-] , D. Pantlík [-] , A. Cakirpaloglu [-] , M. Hlavinka [-] , J. Žižka [-] , J. Cakirpaloglu [-] , P. Turek [-]

TJ Sokol Nový Malín
P. Tetliak [-] - J. Laštůvka [-] , L. Pospíšil [-] , J. Palatka [-] , . Michalička [-] , O. Dus [-] , M. Klimek [-] , D. Janda [-] , T. Haša [-] , M. Novák [-] , J. Diblík [-]

ŽK: 60. A. Cakirpaloglu , 65. J. Cakirpaloglu - 41. M. Novák , 65. L. Pospíšil . ČK: 45. O. Dus .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hetmánek Rudolf - NAVRÁTIL Miroslav, ŠTĚPÁN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Gabriel

Expert: Petr Pelech
Tip experta: výhra domácích

Pokud bude Bratrušov v plné sestavě , tak věřím že doma neprohraje. Tip na výsledek 3:1

Tip: výhra hostů