3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lečice doma porazila Kosovku rozdílem jednoho gólu


Branky


0

Hráči Velké Lečice konečně prolomili smůlu, která je doprovázela v domácích utkání, kdy si na domácí půdě vždy připsali jen jeden bod. Proti týmu z Kosovy Hory zvítězili 3:2. Naopak hosté na hřištích soupeře ještě nezískali ani bod a ani tentokrát se jim to nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start domácích

Domácí se na svého soupeře vrhli hned od prvních minut a zatímco se soupeř spíše ještě rozkoukával po hřišti, stihli si vytvořit několik slibných šancí. První pokusy z kopaček Lečických sice branku neohrozily, ale na první branku se nemuselo dlouho čekat. Už ve 4. minutě se prosadil letos devatenáctiletý Jan Kopeček, který si našel cestu k míči a procedil míč za soupeřova brankáře - 1:0. Hosté i díky nesoustředěnému začátku byli jako opařeni a kazili jednu přihrávku za druhou. Naopak hráči z Velké Lečice nepovolili ze svého úvodního tlaku a dál si vytvářeli příležitosti. V 10. minutě se k míči dostal kapitán domácích Jan Hořák a zvýšil už na 2:0. Po této brance se přeci jen Kosovka trošku herně zvedla. Začala si vytvářet šance a to se jim i díky důraznému napadání vyplácelo. Ve 20. minutě té agresivity bylo trošku moc a v souboji se zranil střelec úvodní branky Kopeček, který se v souboje trošku smolně zranil a musel být vystřídán. Hosté se do konce poločasu dočkali snížení na 2:1, když se v 44. minutě trefil Tomáš Sůva. 

Poločasové skóre tedy bylo 2:1.

Snížení už remízu nepřineslo

Úvod druhé půle byl téměr totožný s vývojem na začátku prvního dějství. Domácí se opět snažili vstřelit rychlý gól a zajistit si pohodlnější dvoubrankové vedení. A také se tak stalo. Už 10 minut po přestávce se trefil další mladík. Teprve šestnáctiletý Josef Koc se dostal k míči, nemýlil se a poslal svůj tým do komfortního vedení 3:1. Na hostech byla znát určitá frustrace z nezvládnutých úvodů obou poločasů, ale i přesto se jim relatině brzy podařilo znovu snížit na rozdíl jediné branky. Konkrétně to byl v 63. minutě nejmladší hráč na hřišti Josef Kouklík - 3:2. Sedm minut poté, ale hosty doslova pohřbil blikanec Jana Růzhy, který už od 33. minuty hrál se žlutým varováním. V 70. minutě si pak zblízka prohlédl i kartu červenou za hrubé nesportovní chování a svůj tým tak hodně oslabil. Hosté už se na vyrovnání nezmohli a prodloužili sérii porážek na hřištích soupeře.



Ohlasy k zápasu


SK Velká Lečice
Libor Váňa: Za dnešní výhru jsme velmi rádi. Důležité je, že se prosadili mladí, ale zápas jsme zvládli hlavně v úvodech poločasů.

TJ Sokol Kosova Hora
Miroslav Valenta: Škoda vyloučení 20 minut před koncem. Snížili jsme, ale v deseti se těžko dávají branky.



Sestavy


SK Velká Lečice
P. Svoboda [-] - J. Hořák [-] , I. Tokaji [-] , J. Zboženský [-] , L. Váňa [-] (50. J. Hrbek [-] ) , Z. Zboženský [-] , J. Koc [-] , F. Dědina [-] , J. Kopeček [-] (20. T. Víšek [-] ) , J. Srp [-] , Z. Houska [-]

TJ Sokol Kosova Hora
J. Střelák [-] - J. Květ [-] , J. Šťovíček [-] , T. Macháček [-] , T. Nosek [-] (76. Z. Fafek [-] ) , M. Fiala [-] - J. Růzha [-] , P. Růzha [-] (44. J. Nouzecký [-] ) , J. Kouklík [-] , J. Kutil [-] - T. Sůva [-] (60. D. Sůva [-] )

ŽK: 70. T. Víšek , 82. J. Koc - 33. J. Růzha , 38. J. Šťovíček . ČK: 70. J. Růzha .
Místo: TJ Sokol Velká Lečice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Švidkov Jiří - DĚDINA Petr (N), MARŠÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.