Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ Sokol Určice B - Sokol Vrahovice


Branky


1

Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V úvodu utkání obě mužstva myslela spíše na bránění než na útočení a tak mnoho pohledných akcí k vidění nebylo. Útoky domácích často končili postavením mimo hru. Ve 13. minutě vystřelil určický Němčík k tyči, ale brankář míč vytěsnil na roh. Chvíli na to na druhé straně hřiště trefil Petík břevno. Ve 20. minutě protáhl určického brankáře Bukovec. Poměrně častá střelba hostí z větší vzdálenosti ke gólu  nevedla. Když se v poslední minutě prvního poločasu neujala ani střela Klváčka odcházela obě mužstva do šaten za bezbrankového stavu.

 

Přestávka se protáhla na 25 minut z důvodu průtrže mračen. Do druhého poločasu vstoupili mnohem aktivněji hosté a domácí obrana přestala stíhat. V 50. minutě ještě střela Petíka skončila nad brankou, ale chvíli na to se již Kratochvíl mezi tři tyče z blízka trefil – 0:1. Když hosté v následujících dvaceti minutách přidali další tři branky, bylo o osudu utkání rozhodnuto.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - P. Vodák [-] , P. Gottwald [-] , D. Němčík [-] , V. Krajíček [-] , T. Ježek [-] , M. Rosenberg [-] , M. Hudský [-] , J. Kouřil [-] , M. Bureš [-] , Š. Jeglík [-]

Sokol Vrahovice
D. Vik [-] - M. Olejník [-] , J. Klváček [-] , M. Hatle [-] , T. Varga [-] , R. Jano [-] , T. Vybíral [-] , S. Bukovec [-] , D. Petík [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Vitásek [-]

Počet diváků: 94. Rozhodčí: JURNÍČEK Břetislav - ELNER Michal, KLÍMA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza