3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vicov rozhodl o výhře v prvních deseti minutách


Branky


7. J. Ježek , 9. R. Štěpánek , 17. J. Frehar (vl.)
2

Rezerva Určic se trápila na hřišti Sokola Vicov, když si sama svými chybami nastavila směr vývoje tohoto vzájemného utkání. Jak utkání viděl Lubomír Kaprál, který nám zaslal reportář z utkání i fotografie ze zápasu?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího začali domácí podnikat nebezpečné útoky a určická obrana nestíhala. V 7. minutě po centru z pravé strany překonal hostujícího brankáře Ježek a poslal svůj tým do vedení. Chvíli na to po hrubé chybě v obraně se dostal k míči Štěpánek a domácí vedli 2:0. Když si centr do velkého vápna nešťastně Fréhar nasměroval do vlastní branky vypadalo to na velký debakl.

 

V dalším průběhu hry místo pěkných fotbalových momentů začalo na obou stranách přibývat faulů. To se stalo osudným domácímu Pliskovi. V krátkém sledu viděl 2x žlutou kartu a v poslední minutě prvního poločasu musel odejít předčasně do sprch. A to měl namále ještě neustále protestující Vávra, který viděl pouze žlutou kartu. Hosté v průběhu prvního poločasu na branku soupeře téměř nevystřelili. Jednou z mála vyjímek byla nepřesná střela Slezáka po trestném kopu.

 

Po změně stran domácí hrající v deseti se soustředili více na bránění tří gólového vedení než na útočení. Sice dovolili soupeři několikrát ohrozit vlastní branku, ale udrželi čisté konto. Když ani v 88. minutě po centru Vodáka nedopravil míč do sítě Trajer a pouze orazítkoval břevno, mohli se domácí radovat z vítězství 3:0.



Sestavy


Sokol Vicov
J. Drčka [-] - O. Dostál [-] - - P. Pliska [-] , L. Pagáč [-] - P. Rajnoha [-] , R. Štěpánek [-] , J. Rozsíval [-] , J. Ježek [-] , M. Baránek [-] , T. Humpolíček [-] , V. Vávra [-]

TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - D. Vaverka [-] , M. Trajer [-] , V. Slezák [-] , A. Rus [-] , M. Rotschedl [-] , M. Šnajdr [-] , R. Paul [-] , J. Frehar [-] , P. Vodák [-] , T. Ježek [-]

ŽK: 40. P. Pliska , 47. V. Vávra - 4. V. Slezák , 48. R. Paul , 63. Š. Jeglík , 81. M. Rotschedl . ČK: 47. P. Pliska .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: MINX Vítek - DÖMISCH Michal, HOLINKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2023 15:51
Hned od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího začali domácí podnikat nebezpečné útoky a naše obrana nestíhala. V 7. minutě po centru z pravé strany překonal našeho brankáře Ježek a poslal svůj tým do vedení. Chvíli na to po hrubé chybě v obraně se dostal k míči Štěpánek a domácí vedli 2:0. Když si centr do velkého vápna nešťastně Fréhar nasměroval do vlastní branky vypadalo to na velký debakl. V dalším průběhu hry místo pěkných fotbalových momentů začalo na obou stranách přibývat faulů. To se stalo osudným domácímu Pliskovi. V krátkém sledu viděl 2x žlutou kartu a v poslední minutě prvního poločasu musel odejít předčasně do sprch. A to měl namále ještě neustále protestující Vávra, který viděl pouze žlutou kartu. Naši hráči v průběhu prvního poločasu na branku soupeře téměř nevystřelili. Jednou z mála vyjímek byla nepřesná střela Slezáka po trestném kopu. Po změně stran domácí hrající v deseti se soustředili více na bránění tří gólového vedení než na útočení. Sice dovolili našim hráčům několikrát ohrozit vlastní branku, ale udrželi čisté konto. Když ani v 88. minutě po centru Vodáka nepřekonal brankáře Trajer a pouze orazítkoval břevno, mohli se domácí radovat z vítězství 3:0.

Tip: výhra domácích