Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 15:00

16.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartice se rozloučily se sezónou vítězně!


Branky


7

Habartice čekal s Raspenavou poslední zápas jara. První vzájemné utkání skončilo 2:2, tentokrát ale hosté našli recept na domácí a loučí se tak se skvělým jarem výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Habartic

Skóre otevřel už ve 2. minutě Robin Rysiowski z Habartic. Na velkém hřišti v Raspenavě to byli ale domácí, kdo držel míč a měl hru pod kontrolou. Měli ale problém se dostat gólových příležitostí. Habartice totiž uděřily i podruhé. V 7. minutě slavil Martin Kyncl. Produktivita Habartic nekončila a ve 35. minutě se prosadil po třetí hezké akci Tomáš Švandrlík. Po vedení 3:0 přestaly Habartice trochu hrát a daly příležitost domácím. Ve 38. minutě se po standartní situaci prosadil Josef Koprnický a ve 40. minutě proměnil pokutový kop Vojtěch Zeman. Do šaten se tedy šlo za stavu 2:3 z pohledu domácí Raspenavy.

Loučení se sezónou

Druhý poločas ovládli hosté. Raspenava sice stále držela míč, narazila ale na obranu a produktivitu Habartic. Habartice se mohli také spoléhat na skvěle chytajícího France. Na 4:2 pro Habartice zvýšil v 54. minutě z trestného kopu Robin Rysiowski. Na 5:2 upravil žolík Matěj Soukup. Habartice se tedy loučily se sezónou vítězně. Zároveň upravili svou jarní bilanci na sedm výher, jednu porážku a dvě remízy. To znamená, že v druhé půlce sezóny našli pouze jednoho přemožitele, kterým byl Dětřichov.



Sestavy


Raspenava
P. Mussil [-] - P. Koudelka [-] , E. Hanzl [-] (67. R. Petrus [-] ) , J. Holub [-] , J. Prokop [-] (83. P. Havel [-] ) , J. Koprnický [-] , F. Papoušek [-] , V. Zeman [-] , M. Meneghel [-] , O. Machaň [-] , V. Šmíd [-] (55. J. Holub [-] )

Habartice
T. Franc [-] - M. Kyncl [-] (24. J. Riedel [-] ) , P. Vnouček [-] , R. Rysiowski [-] (71. M. Soukup [-] ) , J. Soukup [-] (80. S. Sedláček [-] ) , T. Švandrlík [-] , O. Přenosil [-] , M. Vnouček [-] (71. P. Kupec [-] ) , J. Kopecký [-] , J. Vocásek [-] , B. Tůma [-] (46. M. Ondrejkovič [-] )

ŽK: 33. F. Papoušek , 53. O. Machaň , 80. J. Koprnický - 37. J. Kopecký .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Karlík Jiří - RAC Lukáš (N), VOJÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Libor Hybner
Tip experta: výhra hostů

Habartice si odvezou výhru 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů