Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 11:00

16.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska drží neporazitelnost!


Branky


7

V uplynulém kole přivítal Mníšek B na svém hřišti Vísku. Hosté měli za sebou čtyři výhry v řadě. Domácí naopak na jaře ještě nevyhráli. O favoritovi zápasu tedy bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Severýn otevřel skóre!

Aktivnější byli podle předpokladů hosté. Ti se dokázali prosadit už v 9. minutě, kdy si obránce domácích srazil do vlastní brány střelu Ladislava Severýna. Hra se po první brance vyrovnala a první poločas nám moc dalších šancí nepřinesl. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1 z pohledu domácích.

Střídající hráči rozhodli!

I v druhé půli byli aktivnější hosté. Ovšem domácím se podařilo v 57. minutě vyrovnat! Z rohového kopu se trefil Ondřej Labuda! Vísce se ale podařilo odpovědět a velkou zásluhu na tom májí střídající hráči Bělík a Hamáček. V 65. minutě našel Hamáček na zadní tyči Jaroslava Bělíka a ten poslal Vísku do vedení. V 82. minutě zvýšil na 3:1 střelou Kamil Hamáček! O šest minut později opět rozvlnil síť domácího týmu po samostatném nájezdu Jaroslav Bělík. V samotném závěru pak upravil na 5:1 pro Vísku Kamil Hamáček! Víska se tak raduje ze třech bodů a drží neporazitelnost už v pěti zápasech v řadě!



Sestavy


Mníšek B
T. Tošner [-] - O. Labuda [-] (79. M. Řezník [-] ) , M. Ragín [-] (46. Z. Moravec [-] ) , L. Vondrouš [-] , J. Moravec [-] , M. Proche [-] , P. Dnebovský [-] (46. M. Hlavatý [-] ) , V. Šprysl [-] , V. Aleksii [-] , P. Holubec [-] , J. Drešer [-] (88. J. Švanda [-] )

Víska
K. Pantůček [-] , J. Vojáček [-] (82. P. Baláš [-] ) , J. Šantroch [-] (63. J. Bělík [-] ) , A. Jehlička [-] (63. K. Hamáček [-] ) , Z. Komárek [-] , L. Severýn [-] , L. Hybner [-] , P. Hoť [-] , M. Život [-] , S. Hejl [-] , M. Novotný [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dědek Tomáš - LOUBEK Václav (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Libor Hybner
Tip experta: výhra hostů

Zvítězíme 4:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů