Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

15.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Habartic s Mníškem B v režii domácích


Branky


6

Habartice v uplynulém kole přivítaly na své půdě Mníšek B. Habartice na jaře prohrály pouze jednou a může je tak mrzet promrhaný podzim, jelikož by jinak hráli o první příčky tabulky. Mníšek B je naopak v jiné situaci, ten potřebuje každý bod, aby neskončil poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první půli

Domácí od začátku diktovali tempo hry a soupeře do ničeho moc nepouštěli. První branka přišla ve 14. minutě. Radovat se mohli Habartice, jelikož se hlavou po rohu prosadil Petr Beran. Záhy ale zničehonic Mníšek B střelou z dálky do šibenice vyrovnal. Oslavovaným střelcem byl Miroslav Ragín. Inkasovaný gól ale domácí ještě více nastartoval a soupeři do poločasu nastříleli další tři branky. Nejdříve se ve 22. minutě trefil Tomáš Švandrlík, ve 31. minutě pak Patrik Vnouček a o sedm minut později Jiří Kopecký. Do šaten se tak šlo za stavu 4:1 pro Habartice.

Kanonáda Habartic

V druhém poločase byli opět domácí lepším týmem. Pátý gól Habartic přidal v 54. minutě z přímého kopu Robin Rysiowski. V 60. minutě ale potrestal Vlastimil Šprysl laxní rozehrávku domácích a skóre bylo 5:2! Na konečných 7:2 upravili ještě v 65. minutě Ondra Přenosil a v 73. minutě vlastním gólem hostující Lukáš Vondrouš. Habartice se tak radují z dalšího vítězství! Tentokrát porazili Mníšek B poměrem 7:2.



Sestavy


Habartice
T. Franc [-] - P. Beran [-] (46. J. Riedel [-] ) , R. Rysiowski [-] , P. Vnouček [-] , J. Soukup [-] , T. Švandrlík [-] (51. P. Kupec [-] ) , O. Přenosil [-] , M. Vnouček [-] (75. S. Sedláček [-] ) , J. Kopecký [-] , J. Vocásek [-] , M. Ondrejkovič [-]

Mníšek B
T. Tošner [-] - M. Ragín [-] (46. V. Šprysl [-] ) , J. Šalda [-] , P. Dnebovský [-] , V. Loubek [-] , M. Hlavatý [-] (54. Z. Moravec [-] ) , J. Moravec [-] , V. Aleksii [-] , L. Svoboda [-] (57. L. Vondrouš [-] ) , P. Holubec [-] , J. Drešer [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čurda Michal - EXNER David, VOJÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích